Min Cha

Monday, 20 November 2017

Reward From Mentor


Pergi kelas ari ni dapat hadiah. Alhamduliilah. Terima kasih pada mentor yana bagi hadiah ni. 
Tak sangka bulan lepas sale yana capai 1000bv. 

Bukan senang nak dapat hadiah ni. Mahal pulak tu. TAPI tak mustahil kita boleh dapat. Janji kita ikut jalan yang mentor bagi comfirm dapat. Yang penting kena ada sifat SABAR.

 Mentor bagi ilmu free tau. Tu la yang paling berharga. Thank you very much CDM Salleha Roslan.






Kami penerima hadiah dari CDM Salleha Roslan capai 1000bv dalam masa sebulan. 




Alhamdulillah. Uollss yang mana ingin tahu tentang projek yana ni jangan malu-malu direct je wassap
yana 0133066945

Jangan takut yana akan bantu and guide uolss. Buat sampai jadi. Mentor sentiasa ada bersama kita. Buang jauh-jauh perasaan takut. Kita akan lagi takut kalau kita tak mula dari sekarang. 


Free Group Coaching Part 2


Muka happy kami lepas selesai sedut ilmu FREE dari mentor. 
Kelas santai-santai siap boleh bawa anak lagi tau. 
Terima kasih banyak-banyak CDM Salleha Roslan.



Muka kene jawab soalan. Maklum la dah lama tak jawab exam. huuhu.. jangan risau sebenarnya jawapan ada pada diri kita. lahir dari hati kita sendiri.

Free Group Coching Part 1

Hai selamat petang uollss.

Waktu-waktu macam ni mesti ramai yang menguap kan mata tu kuyu je yana saje nak share gambar group coaching hari tu ni sebahagian usahawan-usahawan yang hadir nak dapat kan ilmu brape kena bayar??? 



Eh eh eh tak kena la FREE COACHING ok siap ajar satu persatu sampai kita paham So kita jangan takut untuk mula. Semua dah disediakan tinggal kita nak mulakan je.

Ala dulu pun yana takut juga nak mula tapi dah diajar dah dapat pun hasil nya buang je la perasaan takut tu jauh-jauh  tak ade nak dirisaukan rileks je



Banyak sebab yana suka projek ni meh yana senaraikan tau



Free Coaching offline / online 

Free trip melancong 

Ade mentor yang sentiasa guide kita 

Dapat carfun 

Setiap kenaikan pangkat kita akan diraikan oleh syarikat

Modal serendah RM 50 je

Dapat 2 income 

( dapat untung runcit dan bonus)






Muka happy kami lepas habis coaching dari CDM Salleha Roslan. Tengok tu siap boleh bawa anak lagi tau pergi kelas. kelas santai-santai je.






haaa ni la mentor kesayangan yana. Dia yang bertanggungjawab mendidik, ajar , marah yana hhuhuhu. my mentor as speaker today. alhamdulillah.






With DSM Kak Yani And CDM Salleha Roslan. 
Love Both Of You. 


                         



Hari ni nyawa ibu teman ibu pergi kelas jap.





Tips Mudah Dari Pengguna Tegar Corset Viral


Tips Mudah Dari Pengguna Tegar Corset Viral.


==========================================

Memang MUDAH sangat jaga badan ni. 

Dengan syarat, Premium Beautiful melekap selalu kat badan. Nama pun baju dalam kan. Ada ke kat Malaysia ni yang keluar rumah tak pakai baju dalam? 

- Puan Salleha, Ibu Anak 3 
=========================================


Pesanan Penaja, dah ada Premium Beautiful jangan simpan dalam lemari. Kalau gitu, takde lah dapat lah bergaya dengan baju lama yang masih lawa-lawa di simpan rapi dalam tu. Sayang kan. Kata nak jimat. Pakai lah awak baju dalam tu. Kay? 

Piyem Yana 0133066945 

Yana akan bantu anda.. jangan malu dan segan ok.

Rahsia Mudah Kurus Walau Anak Dah Lima


TIPS MAINTAIN SHAPE BADAN 
SELEPAS BERSALIN

Assalamualaikum wbt hye semua. 

Semenjak Miss Lien habis bersalin ni, Miss Lien suka sangat g jalan-jalan cari makan. Payahnya nak control. Hehee. 

Sambil tu suka seshopping, tak pon bercuti makan angin ✈ 

Tak kira mana Miss Lien pergi, mesti ada yang tegur. 

Tegur sebab terkejut "ooo dah ada anak ke. Bersusun pulak tu. Ingat sorang dua je." 

Diorang mesti tanya, macam mana badan boleh kurus dan shape canteks je??? #PelikKatanya 

Kawan sekerja Miss Lien pun selalu tanya soalan yang sama. 

Jadi disebabkan ramai bebeno yang request, maka dengan segan siu nya Miss Lien share kan la dengan uol, macam mana cara Miss Lien jaga badan. 

So kita share ye 

Let's check this out yeah : 

➤ keep breastfeed your baby ( bagi yang menyusu bayi la ) 

➤ make sure badan dlm keadaan yang suam-suam panas. means jangan terdedah pada suhu yang terlalu sejuk. Nak mudah cerita, telan aje jamu paling viral abad ini iaitu Herba diraja, MAHARANI. Kompem sihat dan kuat luar dalam. 

➤ Pakai bengkung or corset yang paling senang nak dapatkan balik shape badan. RAHSIA UTAMA SAYA TU TAU!! NAK Tau apa dia? Piyem tepi ye. 

➤ Sarung stokin pada kaki. Kalau boleh yang tebal. Bertambah juga pahala jaga aurat kaki. 

➤ Jaga pemakanan. Jangan makan yang berminyak. Makan tu pulak bawa-bawa bertenang sikit. Makan dalam jumlah yang sikit. Segenggam nasi je sekali makan. 

➤ Bertungku jangan tinggai. Tapi kalau dah tak dan sangat, meh Miss Lien share cara mudah yang boleh ganti proses bertungku ni. 

➤ Elakkan duduk dalam bilik yang ber aircond 

➤ Pantang dari bersama dengan suami sat. Bawa bertenang kejap ye. 

➤ Berurut dan bertangas tu WAJIB *Untuk sesiapa yang tengah berpantang lepas besalin tu, boleh la cuba tips yang Miss Lien share ni. 

 In shaa Allah 
KOMPEM MUDAH 
slim balik macam anak dara tau




Jangan malu dan segan tau. 
Wassap Yana 0133066945.
Jom kita sama-sama cantik persis anak dara. 

Yana akan bantu anda.

Testimoni Abang Sado Dengan Premium Beautiful


Pengantin bersanding bagaikan anak raja,


Bersanding pula bersama yang tercinta, 

Premium Beautiful Corset bukan untuk wanita sahaja, 
Abang Sado dan lelaki macho pun boleh jua. 

 Ada pula yang tanye kenapa lelaki pun pakai Premium Beautiful

Untuk merawat masalah kesihatan dan kempiskn perut yea.

Tapi, hanya waist nipper saja  bukan 1 set tau



Abam-Abam Sado kat luar tu jangan malu atau segan nak tanya yana tentang Premium Beautiful ni tau, jangan risau kami ade Premium Beautiful Maskulin (Lelaki). 

Piyem je Yana 0133066945 
Yana akan bantu anda.

Testimoni Empat Kali Bersalin Pinggang Bagai Kerengga


Hai semua.

Hari ni Yana nak share cite mother of four ni. 
Ce tengok pinggang die ya allah jeles Yana tengok tauuuu. Kerengga sangat kan? Nak tau rahsia ape? 

Of course laaa #Premium Beautiful insant shape tau. Pakai je terus dah dapat pinggang kerengga tak susah pun. Tak perlu diet ketat, tak perlu exercise teruk. 

Perempuan mane yang tak nak cantik kan kan kan 

Korang nak tak body kerengga macam ni? Meh sini Yana Bagi Free Fitting. 

Piyem Yana tau 0133066945 

Salam Body Kerengga



Ni yana belanja gambar yana dengan kak asha tau adoi meleleh ayaq liuq hihihi.


Testimoni Premium Beautiful, Min Kaffe Dan Shake Me


Kehilangan yang paling membahagiakan adalah 
KEHILANGAN BERAT BADAN.

Betul kan.


Bukan senang nak senang. Bila berat badan turun, makin senang nak bergerak dan beribadat. 

Jalan pun laju je.


Untuk uol yang dah 7 Tahun tanam azam nak kurus tapi belum berhasil lagi, boleh jadikan mentor yana ni sebagai inspirasi.

7 bulan Tanpa Diet Extreme beliau terpaksa terima hakikat kehilangan 36Kilo berat badan. Ikut purata, drop 5 kilo dalam sebulan. Wowww sangat!

Apa yang beliau usahakan?

Senang sangat. Sesuai untuk kita mama mummy gojes yang tak sempat nak masuk gym bina badan sado dan tak sempat nak bersenam selalu.

1. Minum Kopi Kurus "Min Kaffe"
2. Amalkan Minuman Soya "Shake Me"
3. Dan semestinya Pakai Korset Kurus 
"Premium Beautiful"

Ada 4 bulan lagi untuk dapatkan hasil yang sama macam ni. Biar Azam Baru kita tahun depan tak di Renew lagi. 4bulan darab 5kilo dah 20kilo 


Boleh Terus Wassap / Sms 
Yana 0133066945
Yana akan bantu anda..

Jangan Malu-Malu tau :-)

Testimoni Pengguna Tegar Premium Beautiful Dan Maharani Di Usia 56 Tahun

Buat Jiwa Kacau!


Setuju sangat bila ada yang kata

'Bentuk Badan Mempengaruhi Penampilan.' 

Kita akan nampak lebih MUDA DARI USIA bila bentuk badan kemas cantik melentik walau tak perlu tunjuk kat orang sebab kita sendiri boleh feel badan kita macam mana. 

Memang rentap emosi sungguh bila tengok 
REAL TESTIMONI yang makin Awet Muda ni. 
Tak macam nenek CUCU EMPAT pun!
#SilaMenangisDiBucuKatil 

Ni gara-gara dapat Hadiah Special dari Anak beliau. 

Kesan dari Pakai Premium Beautiful di Usia 56 Tahun: 
Badan Cantik dan Tegap, Pergerakan Makin Cergas 
Kulit Makin Flawless 

Semuanya gara-gara Premium Beautiful dan Maharani ni ada fungsi yang cekap dan cepat LANCARKAN DARAH ke seluruh badan. 

Real Premium Beautiful Expert






Kenapa Premium Beautiful Menjadi Pilihan Hati

Dan Lagi Yana nak Share  Kenapa Premium Beautiful
Menjadi Pilihan Client Yana


Assalammualaikum selamat pagi. 
Ni la customer yana anak dara tu and again cash buyer. Niza ni muda lagi tau dan  beliau pilih untuk pakai Premium Beautiful sebab  selalu sakit belakang

Ye la kita kerja kan duduk lama kan jadi kedudukan badan die tak stabil. Beliau pilih Premium Beautiful Corset untuk membantu beliau hilang kan sakit belakang dan supaya badan nampak lebih kemas dan tidak bongkok.

Jadi semalam dah sarung Premium Beautiful kat badan dia terus niza cakap best nye rasa badan macam kene peluk. 
Terus tak nak buka. Kebanyakan client yana semua bila dah sarung Premium Beautiful tak nak buka dah. Sedap pakai katanya. 

Bukan orang gemuk je yang kene pakai Premium Beautiful, orang kurus pun wajib pakai tau. Ye la badan kita ni nak pakai lama. 
Jadi dari sekarang kita kena jaga postur badan kita. 

Custom Made Saiz Premium Beautiful Khas Untuk Berat 100 Kg Ke Atas




Assalammualaikum uolss. 

Ni nak bagitau semalam yana g fitting akak ni. Actually Premium Beautiful beliau kene tempah 3 bulan jugak untuk siap Premium Beautiful beliau. 
Dah fitting semalam terus tak nak bukak. Sedap katenye bila dah sarung Premium Beautiful.

Sebelum ni akak ni pernah beli corset jenis lain tapi bila pakai tak boleh lama rasa cepat-cepat nak bukak tak selesa katanya. Pakai sekejap je pun dah mula rasa gatal-gatal. Alhamdulillah Premium Beautiful ni menjadi pilihan hati Puan Aida ni.


Ok yana nak bagitau lg ni tak kira la ape saiz uollss dari kecik sampai la ke besar Premium Beautiful tetap ade saiz. So don’t worry. Kami as Premium Beautiful Expert akan ukur dan tentu kan saiz uolss. TAPI make sure Premium Beautiful Expert yang terlatih je tau. 

NAK FREE FITTING? 
NAK FREE GIFT?

 Boleh je whatsapp je YANA 0133066945 


I’M YOUR PB EXPERT