Wednesday, 3 May 2017

Premium Beautiful Expert




Tanpa di sangkal lagi, PREMIUM BEAUTIFUL adalah

 perfect WAY to HEALTHY, BEAUTIFUL & 
CONFIDENT!

Buktinya dah ramai berjaya dengan TUKAR PAKAIAN DALAM sahaja!!!

Yang BEST lagi tuh, LIFETIME WARRANTY!!
All in One!!













Ramai yg menderita sakit belakang sebenarnya dan tak tau nak buat macam mana.
Kalau yang perempuan, ada yang sakit dari zaman anak dara lagi, then lepas kawen & bersalin, sakit menjadi2. Ye lah, kesan dari proses mengandung dan bersalin tu sdri menambah lagi sakit belakang tu.
Kalau lelaki pulak, kerap naik motor atau angkat beban2 yang berat boleh jugak jadi faktor madalah sakit belakang.
Waist Nipper (WN) atau bengkung PB sangat membantu utk kurangkan sakit belakang. Pakai segera sebelum sakit belakang anda bertambah teruk.
Kelebihan lain WN PB:
Hilangkan muncit atau boroi. Pakai PB on the spot perut kempis 
Posture badan lebih cantik. Kalau duduk pon persis gaya sorang model tau
Sakit belakang hilang, cantik pon dapat.



BUKAN SOROK LEMAK!


Tapiiiiii!!!!


ALIH, PASSIVE BURN DAN TETAPKAN LEMAK!
Banyak terima komen dari bakal client tentang:


"Betul ke pakai korset ni hanya sekadar untuk kita SOROK je lemak kita? Bila pakai je elok, bila bukakk..ya rabbi..selambak balik lemak kita?"


Ahaaaa Itulah SPECIALnya Premium Beautiful tau.
Ada 3 fasa yg uols perlu faham bila pakai Premium Beautiful niii


1)
Instant shaping - ni sebaik sahaja uols pakai ONE FULL SET, memang terus akan dapat penurunan inci dan shaping badan!
However, bila buka korset, memang akan kembali kepada bentuk asal kita - yelah..kita pun dah simpan lemak-lemak tu lamaaa kannn..so mesti ambil masa untuk 'hilangkan'nya


2) PROSES ALIH & SIMPAN LEMAK di tempat yg betul!
Kadang2 kita ni nampak tak menarik just because lemak kita dah berterabur sana sini.
Yg breast sampai ke belakang badan...
Yg punggung labuh sampai ke tepi peha...
Yang perut sampai berlipat2..


So fasa ke2 ni ambil masa 1-3 bulan dimana TLC PB Expert akan ajar uols cara alihkan lemak dan simpan lemak di 'rumah ' masing-masing Syaratnya? Wajib pakai PB 8 jam sehari!
Kalau asyik skip2..mmg korset uols lambat nak serasi dan 'ingat' curve badan uols


3) TETAPKAN LEMAK
Biasanya..dalam masa 3-6 bulan...lemak dah duduk kat 'rumah' masing-masing ...now fasa untuk tetapkan

 lemak !


Fasa ke 3 ni..uols dah makin selesa pakai PB corset dan dah ada CURVE yang tetap!
Masa ni...dan seterusnya..uols pakai ke tak pakai PB..bentuk uols dah sama 


So ....
Sabar yaaa..6-9 bulan..bila buka PB punn..badan uols dah cantik macam pakai PB tauuu Di samping tuu..
Far Infra Red jugak membantu bakar lemak secara passive dan pakai PB jugak bantu kawal portion makanan kita.
Double Happiness






Jangan buat kelakar boleh tak? 
Lama dah nak share ni. Dari zaman yana blur blur buat bisnez ni lagi dah ada yang rajin viral kan gambar ni.
Ada yang siap beriya tag gambar ni pada kawan-kawan yang teringin nak pakai Premium Beautiful.

Apa motif awak? 


Meh sini Premium Beautiful Expert nak fahamkan yang Corset ni satu-satunya Corset yang paling selamat di pakai, paling berkesan pada badan, paling selesa pakai (Jika Dapatkan Dari Trusted Agent), dan Corset Perintis (Dah lebih 20 tahun kat market)





Kalau macam ni la keadaan organ dalaman badan hakak, tak de rezeki la hakak nak pregnant sampai tiga kali sebab peranakan pun tak tau dah lari kat mana.
Sengsara la hidup hakak sebab nak membuang pun sangkut-sangkut sebab usus, hati, ginjal, pankreas, buah pinggang semua dah berterabur macam ni 
Siap tulang rusuk pun bengkok 
Untuk pengguna Premium Beautiful and bakal pengguna Premium Beautiful, kalau uol kena tagging dengan gambar ni, boleh la join yana gelak sama-sama.





Cuba tengok perut dia. Ya Allah!!!! Then cuba tengok perut sendiri jap.
Perut uol yang mana satu?
Kalau uol dah dapat perut kempis macam Q ni, uol tak perlu ambik tau la apa tu Premium Beautiful.

Tapi kalau perut uol kategori yang mengandung tak de due date macam Q yang dulu, uol WAJIB amik tau apa tu Premium Beautiful.

Apa tu Premium Beautiful?

Baju dalam kesihatan No 1 Dunia!
Sebab apa berani declare "Dunia" pulak...? Sebab kami dah tembus market Dunia di US, UK, New Zealand, Tokyo, Jeddah, Australia dan Banyak Lagi.

Betul boleh sihat ke pakai PB ni?
In Shaa Allah... Sihat tu Allah yang bagi. Kita just boleh cari ikhtiar untuk sihat je. Sebab setiap penyakit ada ubat dia. Macam Q ni ada slip disc kronik jugak. Once pakai PB, Alhamdulillah bukan Slip Disc je makin kurang, tak pasal-pasal dengan LEMAK BADAN SEKALI HILANG!






KERAP KEGUGURAN

Sedih bila dengar ada yang mengadu..
"Masuk nie dah 2 kali tak jadi.. Dah try macam2 dah.. tapi bukan rezeki lagi.. " 


Yana tumpang sedih & at the same time yana teringat one of PB wearer berjaya untuk pregnant semula lepas 3 bulan pemakaian Premium Beautiful..

Bila long girdle Premium Beautiful dah support rahim bagi kuat & tekonologi Far Infra Red indirectly membantu meningkatkan kesuburan.. In shaa allah, dengan izin Allah rezeki nak mendapatkan cahaya mata tu ada..

Jadi yang facing the same situation, jangan pendam sendiri.. Jom cari alternatif, bahaya bila emosi kita yang wanita tak stabil..








ALL IN ONE

FREE FITTING & FREE CONSULTATION 
BY ME

013-3066945 Yana

Facebook : Liyana Anuar
IG : liyana_anuar1986





































Nak cerita kawan yana ni ibu anak 3 tau and dah lama pakai PB ni sejak bersalin anak ke 2 rupa persis body anak dara kan? Bkn tu je sakit belakang customer yana ni pun dh berkurangan ye la kerja kena duduk lama lgpun customer yana ni hari hari drive jauh bayangkan la ulang alik ke KL mengadap jem kan kene duduk lama jugak tu. Haaa kan dah cakap PB ni bkn utk kurus je tau. Sape yg selalu sakit belakang tu boleh la try pkai PB ni comfirm tak menyesal.




16 comments:

  1. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset price
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  3. premium beautiful penipu
    harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    kelebihan premium beautiful
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah 2017

    ReplyDelete
  5. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  6. premium beautiful penipu
    harga premium beautiful
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  7. premium beautiful penipu
    harga premium beautiful
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  8. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset price
    kelebihan premium beautiful
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  9. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset price
    kelebihan premium beautiful
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  10. premium beautiful corset harga
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  11. kelebihan premium beautiful corset
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  12. premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    harga premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful 2017
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  13. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful
    premium beautiful corset price
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  14. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  15. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  16. premium beautiful penipu
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete