Min Cha

Wednesday, 6 September 2017

Premium Beautiful Expert On Job

Premium Beautiful EXPERT ON JOB

Assalammualaikum 

Selamat petang sahabat hebat yana. 

Premium Beautiful Expert nak pergi fitting client dekat sungai merab. 
Semoga allah permudahankan segala urusan yana ari ni. 
Doakan tau.



Uollss sape yang nak free fitting, nak tengok Set Premium Beautiful, nak sentuh Premium Beautiful, nak rase sendiri betapa bestnya kain Premium Beautiful ni, boleh contact yana tau. Yana akan ke tempat uolss, kita set appoinment ye. jangan risau FREE je consultation and fitting.Takde paksaan pun nak beli terus. 

Lagi 1 nak bagitau sape yang beli secara TUNAI SET PREMIUM BEAUTIFUL berpeluang tau dapat FREE GIFT dari yana. Jangan lepaskan peluang ni ye. Rugi sangattt tak grab.


Yana 0133066945

Premium Beautiful Expert Putrajaya

Lagi dan lagi permintaan Premium Beautiful 
haaiihhhh laku keras Premium Beautiful nihhh 

Alhamdulillah.... 

Ade yg nk pkai Premium Beautiful? 
Boleh wassap Yana 0133066945 

FREE FITTING 
Jom kita set appoitment kita fitting terusss.


Assalammualaikum. 

Semalam lepas balik kerja yana pergi fitting kawan yana ni. Dah ade sorang anak. Siang yana as goverment staff malam pulak as PB Expert. Penat memang penat tapi yana enjoy buat bisnes part time dengan shom ni. 

Actually kawan yana lawa tau. Tinggi dan kurus macam model. Serius yana tak tipu. Tapiii die nak sarung sebab perut die buncit. Biase la bila kita dah bersalin ni kan tang perut tu yang selalu masalah kan. Baju banyak dah tak muat katanya. 

So die decide nak pakai PB. Dah sarung PB semalam terus kata sedap selesa. And again PB CASH BUYER. Alhamdulillah. Die berpuas hati dengan servis yana. Double happiness. 

Yang mana nak try sarung Premium Beautiful
boleh terus wassap 
Yana 0133066945.






I'M YOUR PB EXPERT




Premium Beautiful Expert Sepang

Rezeki di hujung minggu.

haaa kan dah cakap bukan perempuan je yang nak pakai Premium Beautiful ni lelaki pun ade tau. 


Bismillah. Alhamdulillah allah tidak akan hampa kan hamba nya yang lemah. Petang diduga kesedihan malam pula allah beri kegembiraan dengan Premium Beautiful Cash Buyer.


Dugaan agak berat allah berikan pada yana hari ni tapi yana kuatkan semangat alhamdulillah.



Ingat tak pagi tadi ada abam whatsapp yana tanya pasal corset untuk lelaki kan, petang tadi yana pergi fitting abam tu. Abam ni stranger dari blog yana. Mula mula dia decide nak bayar ansuran tapi dah fitting Premium Beautiful dia rasa selesa bila pakai terus decide nak bayar CASH terus. Nak pakai untuk bersukan dan travel jauh katanya. Jadi tak sakit belakang dan pinggang bila drive jauh jauh. Ye la tulang kita kena jaga jugak nak pakai lama kan.



Alhamdulillah allah permudahkan segala urusan yana hari ni. Diberi kesedihan disebaliknya ada kegembiraan. Thank you pada my lovely mentor yang sentiasa ada bersama yana dalam apa jua keadaan.



Sedih sebenarnya. Mentor sentiasa ada disaat memerlukan. Untung nya bila berada dalam team TLC.



Pada abam abam dekat luar sana yang nak cuba Premium Beautiful ni boleh je whatsapp yana. Premium Beautiful kan untuk semua tak kira lelaki @ perempuan. Semua golongan boleh pakai.





I'M YOUR PB EXPERT

Yana 0133066945