Min Cha

Wednesday, 6 September 2017

Premium Beautiful Expert Putrajaya

Lagi dan lagi permintaan Premium Beautiful 
haaiihhhh laku keras Premium Beautiful nihhh 

Alhamdulillah.... 

Ade yg nk pkai Premium Beautiful? 
Boleh wassap Yana 0133066945 

FREE FITTING 
Jom kita set appoitment kita fitting terusss.


Assalammualaikum. 

Semalam lepas balik kerja yana pergi fitting kawan yana ni. Dah ade sorang anak. Siang yana as goverment staff malam pulak as PB Expert. Penat memang penat tapi yana enjoy buat bisnes part time dengan shom ni. 

Actually kawan yana lawa tau. Tinggi dan kurus macam model. Serius yana tak tipu. Tapiii die nak sarung sebab perut die buncit. Biase la bila kita dah bersalin ni kan tang perut tu yang selalu masalah kan. Baju banyak dah tak muat katanya. 

So die decide nak pakai PB. Dah sarung PB semalam terus kata sedap selesa. And again PB CASH BUYER. Alhamdulillah. Die berpuas hati dengan servis yana. Double happiness. 

Yang mana nak try sarung Premium Beautiful
boleh terus wassap 
Yana 0133066945.






I'M YOUR PB EXPERT




No comments:

Post a Comment