Min Cha

Wednesday, 6 September 2017

Premium Beautiful Expert Sepang

Rezeki di hujung minggu.

haaa kan dah cakap bukan perempuan je yang nak pakai Premium Beautiful ni lelaki pun ade tau. 


Bismillah. Alhamdulillah allah tidak akan hampa kan hamba nya yang lemah. Petang diduga kesedihan malam pula allah beri kegembiraan dengan Premium Beautiful Cash Buyer.


Dugaan agak berat allah berikan pada yana hari ni tapi yana kuatkan semangat alhamdulillah.



Ingat tak pagi tadi ada abam whatsapp yana tanya pasal corset untuk lelaki kan, petang tadi yana pergi fitting abam tu. Abam ni stranger dari blog yana. Mula mula dia decide nak bayar ansuran tapi dah fitting Premium Beautiful dia rasa selesa bila pakai terus decide nak bayar CASH terus. Nak pakai untuk bersukan dan travel jauh katanya. Jadi tak sakit belakang dan pinggang bila drive jauh jauh. Ye la tulang kita kena jaga jugak nak pakai lama kan.



Alhamdulillah allah permudahkan segala urusan yana hari ni. Diberi kesedihan disebaliknya ada kegembiraan. Thank you pada my lovely mentor yang sentiasa ada bersama yana dalam apa jua keadaan.



Sedih sebenarnya. Mentor sentiasa ada disaat memerlukan. Untung nya bila berada dalam team TLC.



Pada abam abam dekat luar sana yang nak cuba Premium Beautiful ni boleh je whatsapp yana. Premium Beautiful kan untuk semua tak kira lelaki @ perempuan. Semua golongan boleh pakai.





I'M YOUR PB EXPERT

Yana 0133066945

No comments:

Post a Comment