Min Cha

Monday, 9 April 2018

Marine Essence Beauty Bar (Sabun Ketiak)




Sabun Ketiak Datang Lagi !!!!!!

Nama timangan Sabun Marine Essence Beauty Bar ni Sabun Hijau.tapi lebih femes dipanggil Sabun Ketiak.sebab Sabun ME ni memang pro kalau bab nak cerahkan celah2 atau bahagian2 yang tersorok macam celah ketiak, celah paha, siku dan lutut.

Nak2 lagi Sabun Ketiak nie takde chemical..Organik je ramuannya.Satu family boleh guna.Baby pon boleh guna sebab sesuai untuk semua peringkat usia.

Kalau yang ada masalah badan / ketiak kepam.sila guna Sabun Ketiak ni.Jangan nak bebankan orang sekeliling dengan bauan "organik" awak.
Serius wangiii tau. Yana sendiri guna memang best gila sabun  ni.







Badan asyik gatal-gatal je.
Dah tak tahu nak ikhtiar guna apa.
Kekadang malu tau sebab orang lain asyik tengok je kiter duk menggaru


Zaman sekarang ni, debu kuman merata-rata.
Sebab tu la badan senang sangat kena gatal-gatal macam ni.

Tapi boleh guna #sabunHijauMarineEssence ni.
Yana dah guna & memang puas hati tau.

Fungsi Marine Essence Beauty Bar 
 Menghilangkan jerawat muka dan belakang badan 
 Menghaluskan dan melembapkan kulit
 Menghilangkan daki di celah lipatan kulit -celah peha, tengkuk, lipatan lutut, lipatan siku
 Menghilangkan eczema serta ruam lampin untuk kanak-kanak
 Menghilangkan kulit kering
 Menanggalkan sel kulit mati 
 Mengurangkan stretchmark / selulit
 Merawat penyakit kulit seperti psoriasis, kurap
 Menghilangkan ketuat secara beransur-ansur
 Mengurangkan kulit kaki merekah dan bersisik
 Merawat kulit gatal dan menghilangkan air bisa 
 Menghilangkan ketiak hitam 

Keistimewaan lain:
 Sabun anti bakteria
 Berbau wangi @ aromaterapi
 Diperbuat dari bahan-bahan asli /natural 
 Asas utama adalah garam buluh yang bermutu tinggi




















Nak Cuba Sabun Ketiak ni boleh terus wassap
 Yana 0133066945

FB : Liyana Anuar
IG: liyanaanuar_1986




Garlic Tablet (Pil Bawang Putih)



Tak sanggup la bau dia!

Sabar!

Meh sini nak cerita. Garlic Tablet ni TAK ADA BAU tau. Dan kalau makan banyak pun Confirm badan anda tak berbau bawang.

Selain digunakan dalam masakkan, bawang putih jugak baik untuk kesihatan.

Antara kelebihan Bawang Putih :
1. Mencegah Kanser Perut dan Usus.

2. Antibiotik semulajadi yang mampu Mencegah Demam

3. Bantu stabilkan gula dalam darah

4. Atasi masalah jerawat

5. Menghalang kenaikkan berat badan

6. Bantu kikis kolestrol jahat.

7. Tinggi kalsium yang diperlukan untuk melawan        Osteoporosis

Jika anda tak sanggup nak telan Bawang Mentah, Yana recommendkan anda cuba GARLIC TABLET yang Yana pun amalkan ni. Khasiat dia saling tak tumpah macam bawang mentah juga.





GARLIC TABLET

Pati daripada kandungan aktif bawang putih yang dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuang.

Kebaikan Hai-O Garlic Tablet
• Buang angin dlm badan
• Pecah lemak
• Menurunkan kolestrol
• Singkirkan toksin dlm bdn
• Agen penurun berat badan secara semulajdi

Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.
Sesuai untuk semua golongan usia sama ada lelaki atau wanita.

Sebotol 80biji [500mg]







SELSEMA MELELEHHH LAGIKKK
----------------------------
Paling rimas kan kalau asyik selesema hidung meleleh je

Sorang kena satu family kena BERJANGKIT pula tu.

Orang Arab and Middle East mmg ambil RAW GARLIC atau yg dah DIPANGGANG/DIBAKAR..diorang kunyah hari-hari!
Sbb tu diorg jarang kena selesema!
.
Untuk yang TAK ADA MASA nak panggang bawang putih..atau TAK BOLEH NAK TELAN sebab rasa & bau bawang putih kan tajamm...

Yana suggest kan ambil pil bawang putih ni tau. sebab apa?

1 tablet = 2 biji bawang putih!
Badan tak berbau..nafas pun tak berbau!
Murah & Mudah!

100% PURE GARLIC !

Jom try this NATURAL REMEDY !

Mengandung & Menyusu pun boleh telan!
Sesuai untuk semua peringkat umur! 










Kebaikan garlic tablet a.k.a pil bawang putih 

Mengikis lemak 
Menurunkan kadar kolestrol dalam darah 
Anti Stress
Mengelakkan pertumbuhan sel kanser 
Melambatkan proses penuaan 
Menghambat angin dalam tubuh 
Membantu mengempiskan perut
Membantu melancarkan penghadaman
Membantu mengawal tekanan darah
Membantu meningkatkan insulin bagi pengidap diabetes
Baik untuk stamina tubuh 
Membantu melegakan dan merawat senggugut
Menyinkir lemak dalam saluran darah
Lemak punca penyakit kronik pada organ dilupuskan

Mengandungi Vitamin A,B,C

Cara Pengambilan Garlic Tablet

 2 tablet pagi 
 2 tablet malam 
 setiap hari







Nak cuba Pil Tendang Angin ni boleh direct wassap Yana 0133066945

FB : Liyana Anuar
IG : liyanaanuar_1986

Friday, 16 March 2018

Infinence Skin Care

INFINENCE SKIN CARE

Macam mana rupa Infinence tu ye?? Ini la rupa infinence tu.
'Besar jugak kandungan dia sebotol. 
Boleh tahan untuk 3-4 bulan penggunaan. 
Tetapi sekarang SHOM dah ada sediakan untuk TRAVEL KIT infinence skincare supaya bawa ke mana sahaja.

 KELEBIHAN INFINENCE SKIN CARE 

 Pencuci Muka Infinence 

- Mampu cuci make up dan sel kulit mati secara total Toner Infinence 

- Cepat meresap dan buat kulit terus lembab. 
 Serum Infinence 
- Buatkan garisan bawah mata dan garisan halus di muka hilang Cream siang & Malam Infinence 
- Tidak melekit bile dipakai.. 

 Harga Infinence sangat murah dan kualiti setanding produk skin care antarabangsa .. 


KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE 

 Selamat, lembut digunakan tanpa harmful chemicals
 - No SD
-Alcohol 
- No Mineral Oil/Silicone Oil 
- No Petrolatum 
- No sulfatr Surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES) 
- No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanok 
- No Parabens 
- No MIT/MICT Preservatives 
- No Artificial Colorants 

Inilah dia 1 set Infinence yang mengandungi; 

1) Hydrating Duo Cleansing Mousse 
2) 24H Hydrating Toning Essense 
3) Intensive Triple Reviving Serum 
4) Essential Illuminating DayCream 
5) Advanced Overnight Regeneration Cream









MENGAPA INFINENCE NI UNIK?

- Menggunakan formula terkini satu-satunya dalam pasaran.

- Dihasilkan dengan sel tumbuhan aktif dari Perancis.

- 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik.

- Dipaten oleh bioteknologi.

- Setiap botol mengandungi jutaan sel tumbuhan yang aktif.

- Dibuktikan secara klinikal.

- Dihidrat, dilindungi, diperkuat dan diaktifkan dalam 28 hari 

Infinence Skincare TIDAK mengandungi bahan kimia terlarang!

Rahsia kulit Muda Remaja tentunya Infinence 



Infinence Skin Care 

• Cleanser
• Toner
• Serum
• Day cream
• Night cream

- No bahan kimia & alkohol 
 - Dipaten oleh bioteknologi
- Menggunakan formula terkini
- Dibukti secara klinikal
  -Dihidrat,dilindungi,diaktifkan selama 28 hari 

Every bottle contains MILLIONS of active plant cells yang sebelum ni hanya ada dalam skincare Dior & Channel.

Setanding OK !

Kulit makin gebu 
Kulit tak kering 


NAK CUBA BOLEH WHATSAPP/SMS/CALL YANA 0133066945


Fb: Liyana Anuar

IG : liyana_anuar1986 

Senior Sales Manager & Sales Manager Award 2018

Assalammualaikum
Selamat pagi happy weekend sahabat jutawan yana.


Alhamdulillah selesai penganugerahan Sales Manager semalam. Ya allah tak tahu nak cakap macam mana perasaan yana semalam. 1st naik stage ambik award dan 1st jugak yana sebagai usahawan diiktiraf. Terima kasih shom.

Setiap langkah bermula dengan langkah dan step pertama. Nak menitis air mata ni mentor kesayangan yana dah tunggu kat bawah stage. Allahhu. Sebak rasanya. Yana tak pernah alami situasi macam ni. Bagi kata kata pembakar semangat untuk capai lebih lagi.


Terima kasih jugak pada sahabat sahabat yana yang lain sudi datang bagi support kat yana. Terima kasih banyak banyak. Sayang korang ketat ketat. Yana belanja gambar masa majlis award ni ye. Majlis ni diadakan di IDCC Shah Alam. 







Lepas daftar yana dapat tentatif dan batch SM ni. Kertas hijau yang ade nama yana tu kena bagi pada urus setia.


atas stage dah ni. Tengah menunggu giliran nak ambik award.



Alhamdulillah hilang debaran di dada. 


Lepas turun stage mentor-mentor yana dah stanby tunggu dekat bawah. Allahu sebak rasanya. Turun stage je mentor bagi lagi kata-kata semangat untuk terus maju ke hadapan lagi. Ni baru step yang pertama. Banyak lagi step yang perlu yana harungi untuk terus lebih maju. Step by step. 


Mentor kesayangan yana. DDM Norharyani Mat Sidik.


Mama kami dalam bidang bisness. CDM Salleha Roslan.
Dia lah yang tak pernah jemu dan tak pernah putus bagi kami ilmu.




Dapat bunga dari kak yani. Fresh flower tau rosess.






Sebahagian rakan seperjuangan yang datang bagi support kat yana. Diaorang  ni semua usahawan hebat tau. Income tak payah cakap la berkepuk kepuk. 



"Jangan berhenti selagi impian dan matlamat belum tercapai. Seribu langkah bermula dengan langkah yang pertama."
Kata-kata pembakar semangat oleh mentor yana.

Min Cha Milk Tea "Teh Tarik Pilihan Fazura'


Yana nak memperkenalkan produk tebaru lagi dari#shom 
MIN CHA 

 *Info Ringkas Min Cha ☕ 

 Secawan teh yang memukau!!! Cukup semua rasa keenakkannya! Lazat menyegarkan hari-hari anda , terutama kepada golongan yang gemarkan teh tarik . 

 Min Cha dirumuskan dengan daun teh hitam berkualiti premium dan Garam Buluh untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik biasa yang anda pernah nikmati Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah ketika menikmatinya.

 *Kelebihan Min Cha :

 - Tiada perisa & pewarna tiruan. 
- Tiada tambahan gula. 
- Mengandungi garam buluh. 
- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium. 
- Sumber antioksidan yang baik. 

 *Kandungan Min Cha : 

1) Krimer bukan tenusu 
2) Serbuk teh segera 
3) Serbuk Whey (mengandungi Protein Susu)
4) Maltodextrin
 5) GARAM BULUH 
6) *Ekstrak Stevia 
7) Sukralose 
8) Mengandungi bahan penstabil sebagai Kondisioner yang dibenarkan.


Secawan teh yang lazat menyegarkan permulaan hari anda bagi yang pengemar teh. MIN CHA dirumus dengan dauh teh hitam berkualiti premium dan GARAM BULUH untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik yang anda biasa nikmati. Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim yang menambat citarasa semua. 

- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium

- Mengandungi garam buluh

- Kesegaran rasa yang menawan peminat teh

- TIADA tambahan gula

- TIADA perisa dan pewarna tiruan

- Sumber antioksidan yang baik


MIN CHA PRACAMPUR GARAM BULUH

- Tanpa Gula

- Tanpa pengawet

- Tanpa bahan tiruan

- Sumber anti oksidan yg baik

- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium..

- Secawan teh yg lazat, menyegarkan permulaan hari yg baik.

- Terutama pengemar teh. Min cha dirumus. Dengan daun teh Hitam yg berkualiti premium Dan garam buluh.
Untuk memberikan rasa unik yg tersendiri.

- Berbeza dgn teh tarik yg biasa kita nikmati.
Minuman yang beraroma, tekstur halus, Dan berkrim yang menambat citarasa semuadan Memberi pengalaman indah ketika menikmati min cha teh tarik.

- Sekotak min cha teh tarik Ada 20 sechet. 


 Yana just nak share dulu air yang yana paling tak suka minum dan bau adalah teh tarik. Bau die ya allah boleh potong nak minum wooo. Tapi tak semua teh tarik kat dekat kedai tu tak sedap. Mungkin ada yang sedap. Tapi bila yana dah terkena sekali memang tak laaaa yana nak minum lagi. Tak berani nak oder dah sama ada teh tarik ke teh ais ke teh o ke. Yana cuma minum teh o je tapi itu pun yang bancuh sendiri.

Tanya la kawan-kawan atau family yana sendiri yana tak kan minum teh selain teh kat rumah. Tapiiiii sekarang ni yana dah fefiling lovee dengan min cha milk tea ni. Petang yana akan minum 1 sachet. Hilangkan haus kat tekak ni haa. Rase die mmmm dap dap just nice bau pun tak kuat ,tak manis sangat. Bak kata orang tua manis manis buah gitu. Sedap ooo dari tak suka terus tersuka teh TAPI hanya dengan MIN CHA MILK TEA je tau. 

NAK CUBA MIN CHA NI BOLEH WHATSAPP/SMS/CALL 
YANA 0133066945

FREE DELIVERY SEKITAR PUTRAJAYA DAN BERDEKATAN

FB : Liyana Anuar
IG : liyana_anuar1986