Min Cha

Wednesday, 19 July 2017

Premium Beautiful Expert Sungai Merab

Bismillah.

Alhamdulillah hari ni Allah permudahkan urusan yana pagi ke stokis punch stok Premium Beautiful untuk client Yana bersama Mentor CDM K.sal. Tq K.sal bantu Yana tadi.

 Actually client Yana ni strengger dari blog Petang tadi yana ke rumah dan fitting client yana ni namanya Kak Ani. Kak Ani ni Seorang Guru dan Ibu Anak Enam. Sebelum ni Kak Ani dah ade 1 Set Premium Beautiful dan katanya nak tambah set terus nak 2 Set Elegence and Daftar Ahli katanya nak Jimat dan Cadang nak beli untuk anaknya pula. Welcome Kak Ani dalam Keluarga Besar TLC. 

 Best sangat pakai Premium Beautiful ni badan automatik jadi Tegap dan sedap. Ada Shaping dan terus Hilang Perut Buncit. Maklumlah dan 6 kali tempuh waktu Bersalin kan. Memang Happy la part perut tu. 

 Seronok sangat berniaga Premium Beautiful ni kita dapat bantu orang lain untuk manfaat dan kesihatan orang lain Yelah Premium Beautfiul ni di designkan untuk 70% Kesiahatan dan 30% Kecantikan dan sesuai sangat untuk semua peringkat umur. 

 Yang Mane nak FREE FITTING boleh piyem yana.
 Free FITTING Tau :-) 

 Yana 0133066945 




Saturday, 8 July 2017

Celgynic Gold

Celgynic Gold 



Product for the week: Celgynic.
Celgynic merupakan nutrien yang dihasilkan berasaskan sains perubatan zaman moden demi memenuhi keperluan nutrisi badan manusia. Ia adalah makanan kesihatan ideal yang menggabungkan penggunaan ramuan nutrisi semulajadi yang tanpa sebarang bahan tambahan iaitu kuning telur dan pelbagai herba yang bernilai, pemprosesan menerusi teknologi tinggi, dan penambahan dengan pelbagai jenis nutrien. Antaranya kaya dengan kuning telur, asid lemak, pelbagai jenis bahan mineral seperti zink, kalsium, fosforus dan 7 elemen lain yang diperlukan serta bahan aktif. Ramuan Celgynic berkesan untuk mencantikkan wajah, anti penuaan dan meningkatkan metabolisme badan.


 Apakah itu lesitin yang terkandung dalam Celgynic? 

Nutrien lesitin yang terkandung dalam Celgynic adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel otak, jantung, hati dan kelenjar, menjadikan sel seluruh badan lebih sihat. Ia juga dapat menurun dan menguraikan kolesterol dalam darah, melancarkan kapilari darah dan peredaran darah. 


 Adakah Celgynic dapat mengubati diabetes, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi?

 Celgynic kaya dengan lesitin. Lesitin mempunyai fungsi mengemulsi dan mengurai lemak, mengurangkan masa lemak berada di dinding dalaman saluran darah, menggalakkan kehilangan plak arterosklerosis. Menurut kajian yang dijalankan, kekurangan lesitin akan menyebabkan fungsi pankreas menurun, kegagalan merembes insulin yang mencukupi, mengakibatkan gula yang berlebihan berada dalam darah, dan seterusnya menyebabkan gula darah tinggi. Maka lesitin dapat membantu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan. 


 Bolehkah Celgynic diganti dengan pengambilan sebiji telur kuning setiap hari? 

Walaupun telur kuning kaya dengan lesitin, tetapi kandungan kolesterol dan lemak tak tepu di dalamnya juga sangat tinggi. Pengambilan yang terlalu banyak adalah tidak baik untuk kesihatan saluran darah jantung dan otak. Selain itu, Celgynic kaya dengan herba bernilai, dapat membekalkan pelbagai jenis unsur mineral dan unsur aktif untuk badan, dan amat bermanfaat untuk kesihatan. 


 Apakah cara pengambilan Celgynic? 

Dua kali sehari selepas makan pagi dan malam, 4 hingga 6 biji setiap kali. 


 Siapakah yang perlu mengambil Celgynic?

Mereka yang mempunyai daya keimunan yang rendah, warga tua, pelupa serta mereka yang perlu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan. 


 Siapakah yang tidak perlu mengambil Celgynic? 

Kanak-kanak yang berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil Celgynic.


 Adakah Celgynic memperoleh kebenaran dan kelulusan Negara? 

Celgynic telah memperolehi kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan China, boleh dijual secara sah di pasaran. 


 No KKM Celgynic 
MAL 10021962TCR 

 Kandungan isipadu Celgynic 
230mg x 120 softgels 

 Ada yang nak cuba produk ni boleh conctact: 

Yana 0133066945 
FB: Liyana Anuar , IG: liyana_anuar1886

Bio Ever Nano Plus




HOT!!!! 
Jadi fenomena pulak sekarang ni orang tercari-cari krim tegangkan satu badan dengan magic cream ni.

saje je di hide kan cream apa kah itu. ada yang panggil magic cream, cream dagu runcing, cream kurus lengan, krim kempis perut, krim kurus peha, krim pejal payudara, dan krim perapat dan krim abang gagah huhuu yang ni scary sebab krim ni memang dirumus khas 100% selamat untuk sesiapa yang ada masalah batin tak kira la samada lelaki mahupun wanita. 

 Paling femes skarang ni bile orang dok sebut-sebut ni adalah SUSUK MODEN di mana bila cream ni tembus je dalam kulit kita, in shaa Allah serta merta bahagian yang di susuk moden kan ni menjadi tegang dan kelihatan lebih awet muda. 

 So uol yang ada masalah jeragat, kulit banyak garisan halus, perut menggelebeh, dada kendur, lengan besar, peha berlaga, boleh lah cepat-cepat try masik cream ni untuk buatkan uol sendiri tak percaya bila muka n badan uol mula berubah dari yang sebelum nye. 

 Paling mengejutkan, bila dalam masa tak sampai 9 minit pun, muka atau bahagian badan yang di susuk moden kan tu akan mula nampak lebih awet muda, cerah dan hilang 2 ke 3 inchi...tu baru sekali sapu je dah hilang 2-3 inchi. cuba kalau sapu hari-hari??? 

WAHHHHHHH!!! sure melompat bintang punye.














Kalau Sesiapa Nak Cuba cream ni boleh terus contact:

Yana 0133066945

FB: Liyana Anuar

IG: liyana_anuar1986

Cara Ukur Premium Beautiful

Cara Ukur Premium Beautiful 

Premium Beautiful bukan untuk dipakai ketat, sendat dan senak. tapi perlu dipakai selesa dan mudah kan pergerakan kita seharian. 

Untuk dapatkan Set Premium beautiful yang sesuai dengan tubuh badan seseorang, ukuran badan diperlukan bagi menentukan saiz yang sesuai untuk anda. 

Ada empat bahagian yang perlu diukur dalam centimeter (CM ). Sila rujuk gambar dibawah.


In shaa allah yana sedia membantu anda semua boleh je contact yana tak kisah lokasi anda dekat mana yana akan kesana just set appointment je.

kalau nak free fitting Premium Beautiful dan Free Consultation boleh hubungi: 

Yana 0133066945 

FB: Liyana Anuar 
IG: liyana_anuar1986

Koleksi Testimoni Oleh Yana














Testimoni BB Plus Cologen



It's me dulu dan kini dulu rase macam selekeh nyeeee muka kusam tak berseri langsung korang tengok la sendiri perubahan pada muka yana berbeza kan? Dari bulan 1 yana cuba minum BB Plus Cologen 1 kotak tu ade 20 paket minum setiap malam sebelum tidur rase die sedap macam rasa anggur.. sampai sekarang yana amalkan minum BB Plus Cologen ni.

Selain untuk mencantikkan kulit, elok juga yang ada sakit lutut sendi. BB Plus ni dari ikan salmon dan buah-buahan kita sedia maklum ikan salmon ni memang agak mahal sikit kan tapi korang kene tau biasa nya kalau sesuatu barang tu mahal mesti elok kan ni rupe BB Plus Cologen yang yana amalkan setiap malam. Yang mana nak kulit cantik dan sihat boleh la amalkan minum BB Plus Cologen ni.





Testimoni Premium Beautiful Corset


Korang yana ade cite nak bagitau ni malu campur segan pulak nak bagitau tapi yana bagitau je la ekhh hihihi 

Memang kembang bermangkuk mangkuk bila ada kawan yana tegur dah nampak kurus sikit sekarang ni.

Cakap saje kata tipu pulak ni ha .gambar yana sebelum pakai Premium Beautiful dan selepas pakai Premium Beautiful yang sebelum tu tak silap bulan 4 haritu and selepas tu gamabr bulan 6. Yana pakai Premium Beautiful ni baru sebulan lebih tau memang yana sendiri boleh nampak perubah. instant shape lagi tu.

So, yang jumpe yana tu  jangan segan silu nak tegur yana tau hihihii best tau bila kita pakai Premium Beautiful ni secara automatik confident level akan jadi tinggi. Korang nak tau tak dulu bila yana jalan depan orang ramaikan yana akan tarik nafas panjang-panjang konon-kononye orang tak akan nampal la perut yana yang buncit ni ha  tapi bila lepas je lalu terus hembus nafas tu balik perut pun kedepan la balik adoi hai kadang-kadang rasa terseksa juga tau ye la setiap kali lalu depan orang ramai yana akan buat macam tu.

tapi bile pakai Premium Beautiful ni tak kisah dah jalan selamba je depan orang ramai yang berketul-ketul dekat belakang tu pun dah tak ada cantik je dari belakang. Ramai kawan-kawan yana tegur yana nampak lain ye la dulu agaknya mengeleber sana-sini ketul-ketul tu nampak kan actually yana pergi kerja pakai uniform warna putih pulak tu mana la orang tak nampak jelas kan yang ketul-ketul tuuu.

Lagi satu yana nak cerita kelebihan Premium Beautiful ni dalam hidup yana. Yana dah 4 kali kene bius separuh badan. 2 kali bersalin 2 kali masuk dengan buang besi dekat peha yana. Yang masuk besi tu yana excident naik motor kereta langgar depan-depan masa tu allah je la yang tau betapa sakitnya ambulans datang ambik yana doktor suruh angkat kaki belah kiri yana boleh angkat tapi belah kanan yana tak boleh nak angkat doktor suruh pergi x-ray doktor cakap peha yana belah kanan patah masa tu yana baru sebulan kahwin allah bagi dugaan pada yana masa tu doktor cakap yana kene operation masukkan besi dekat peha sebab tulang peha yana patanh dua. 

Seminggu lepas tu yana kene operation. Operation tu lambat sebab doktor kene oder dulu besi tu sebab dekat hospital tak de stok. 3 bulan yana tak boleh jalan duduk atas wheelchair je lepas 4 bulan yana dah boleh jalan tapi tak boleh banyak sangat jalan la tulang tu baru je bercantum doktor bagi yana makan ubat calcium. Alhamdulillah allah bagi kesihatan yang baik pada yana. Selepas 3 tahun doktor bagi cadangan supaya besi dekat peha yana tu dikeluarkan balik supaya tulang tu boleh tumbuh sepenuhnya. Actually besi yang ade dekat tulang peha yana tu ada 6 skru doktor cakap nak bagi tempat skru tu tumbuh tulang balik so yana ikut la cadangan doktor buang besi tu balik. Bila ade besi tu kaki belah kanan yana akan terasa berat. Bila kena buang besi tu of course kena bius lagi kan? 

Effect nye pada pinggang dengan tulang belakang yana la. Yana tak boleh duduk lama sakit belakang dulu sebelum yana pakai Premium Beautiful bila duduk kita akan jadi macam bongkok sikit kan tapi bila dah pkai Premium Beautiful automatik prosu badan kita jadi tegak. Premium Beautiful ni menyokong tulang belakang kita rasa sakit tu dah memang tak ada selain tu bagi sesiapa yang nak mengandung, sakit belakang boleh pakai Premium Beautiful ni. Premium Beautiful ni sesuai untuk lelaki dan perempuan tau. Lelaki yang ade perut buncit tu boleh la pakai. Dan bila kita pakai Premium Beautiful ni kita rasa dipeluk dan selamat tau. 

TAK PERCAYA??? CUBA LAH.



Yana 0133066945



Tiada istilah badan saiz gems tak boleh nak turun berat. Walaupun ada sesetengah badan lambat nak turun, at least nak naik tu dah payah sejak berdamping dengan 
Premium Beautiful.

Syarat utama konsisten pakai je hari-hari walaupun di hujung minggu. Dengan amalkan gaya hidup sihat, banyakkan buahan dan sayuran selain air putih, tak mustahil untuk berat susut lebih cepat.

Yana memang Pengguna Tegar
 Premium Beautiful ni. Gambar berjubah hitam tu pada Apr 2017, masa tu belum pakai lagi Baju Dalam Gegar Lemaks ni. Then, tengoklah sendiri perubahan pada Dis 2017, perut makin mengecil, lengan pun tak sado dah, badan dah ada shape tersendiri dan yang paling penting confident level terhadap diri sendiri makin menyerlah.
Asalnya pakai nak hilangkan sakit belakang akibat lepas bersalin dua anak sebelum ni secara ceasarian.

Jadi, sesiapa yang ada masalah macam Yana boleh jumpa sendiri Yana untuk dapatkan khidmat dan Free Fitting. Confirm puas hati dan berbaloi booking sekarang. 
Ada nak bagi Free Gift tau. 


Yana 0133066945