Min Cha

Saturday, 8 July 2017

Koleksi Testimoni Oleh Yana














Testimoni BB Plus Cologen



It's me dulu dan kini dulu rase macam selekeh nyeeee muka kusam tak berseri langsung korang tengok la sendiri perubahan pada muka yana berbeza kan? Dari bulan 1 yana cuba minum BB Plus Cologen 1 kotak tu ade 20 paket minum setiap malam sebelum tidur rase die sedap macam rasa anggur.. sampai sekarang yana amalkan minum BB Plus Cologen ni.

Selain untuk mencantikkan kulit, elok juga yang ada sakit lutut sendi. BB Plus ni dari ikan salmon dan buah-buahan kita sedia maklum ikan salmon ni memang agak mahal sikit kan tapi korang kene tau biasa nya kalau sesuatu barang tu mahal mesti elok kan ni rupe BB Plus Cologen yang yana amalkan setiap malam. Yang mana nak kulit cantik dan sihat boleh la amalkan minum BB Plus Cologen ni.





Testimoni Premium Beautiful Corset


Korang yana ade cite nak bagitau ni malu campur segan pulak nak bagitau tapi yana bagitau je la ekhh hihihi 

Memang kembang bermangkuk mangkuk bila ada kawan yana tegur dah nampak kurus sikit sekarang ni.

Cakap saje kata tipu pulak ni ha .gambar yana sebelum pakai Premium Beautiful dan selepas pakai Premium Beautiful yang sebelum tu tak silap bulan 4 haritu and selepas tu gamabr bulan 6. Yana pakai Premium Beautiful ni baru sebulan lebih tau memang yana sendiri boleh nampak perubah. instant shape lagi tu.

So, yang jumpe yana tu  jangan segan silu nak tegur yana tau hihihii best tau bila kita pakai Premium Beautiful ni secara automatik confident level akan jadi tinggi. Korang nak tau tak dulu bila yana jalan depan orang ramaikan yana akan tarik nafas panjang-panjang konon-kononye orang tak akan nampal la perut yana yang buncit ni ha  tapi bila lepas je lalu terus hembus nafas tu balik perut pun kedepan la balik adoi hai kadang-kadang rasa terseksa juga tau ye la setiap kali lalu depan orang ramai yana akan buat macam tu.

tapi bile pakai Premium Beautiful ni tak kisah dah jalan selamba je depan orang ramai yang berketul-ketul dekat belakang tu pun dah tak ada cantik je dari belakang. Ramai kawan-kawan yana tegur yana nampak lain ye la dulu agaknya mengeleber sana-sini ketul-ketul tu nampak kan actually yana pergi kerja pakai uniform warna putih pulak tu mana la orang tak nampak jelas kan yang ketul-ketul tuuu.

Lagi satu yana nak cerita kelebihan Premium Beautiful ni dalam hidup yana. Yana dah 4 kali kene bius separuh badan. 2 kali bersalin 2 kali masuk dengan buang besi dekat peha yana. Yang masuk besi tu yana excident naik motor kereta langgar depan-depan masa tu allah je la yang tau betapa sakitnya ambulans datang ambik yana doktor suruh angkat kaki belah kiri yana boleh angkat tapi belah kanan yana tak boleh nak angkat doktor suruh pergi x-ray doktor cakap peha yana belah kanan patah masa tu yana baru sebulan kahwin allah bagi dugaan pada yana masa tu doktor cakap yana kene operation masukkan besi dekat peha sebab tulang peha yana patanh dua. 

Seminggu lepas tu yana kene operation. Operation tu lambat sebab doktor kene oder dulu besi tu sebab dekat hospital tak de stok. 3 bulan yana tak boleh jalan duduk atas wheelchair je lepas 4 bulan yana dah boleh jalan tapi tak boleh banyak sangat jalan la tulang tu baru je bercantum doktor bagi yana makan ubat calcium. Alhamdulillah allah bagi kesihatan yang baik pada yana. Selepas 3 tahun doktor bagi cadangan supaya besi dekat peha yana tu dikeluarkan balik supaya tulang tu boleh tumbuh sepenuhnya. Actually besi yang ade dekat tulang peha yana tu ada 6 skru doktor cakap nak bagi tempat skru tu tumbuh tulang balik so yana ikut la cadangan doktor buang besi tu balik. Bila ade besi tu kaki belah kanan yana akan terasa berat. Bila kena buang besi tu of course kena bius lagi kan? 

Effect nye pada pinggang dengan tulang belakang yana la. Yana tak boleh duduk lama sakit belakang dulu sebelum yana pakai Premium Beautiful bila duduk kita akan jadi macam bongkok sikit kan tapi bila dah pkai Premium Beautiful automatik prosu badan kita jadi tegak. Premium Beautiful ni menyokong tulang belakang kita rasa sakit tu dah memang tak ada selain tu bagi sesiapa yang nak mengandung, sakit belakang boleh pakai Premium Beautiful ni. Premium Beautiful ni sesuai untuk lelaki dan perempuan tau. Lelaki yang ade perut buncit tu boleh la pakai. Dan bila kita pakai Premium Beautiful ni kita rasa dipeluk dan selamat tau. 

TAK PERCAYA??? CUBA LAH.



Yana 0133066945



Tiada istilah badan saiz gems tak boleh nak turun berat. Walaupun ada sesetengah badan lambat nak turun, at least nak naik tu dah payah sejak berdamping dengan 
Premium Beautiful.

Syarat utama konsisten pakai je hari-hari walaupun di hujung minggu. Dengan amalkan gaya hidup sihat, banyakkan buahan dan sayuran selain air putih, tak mustahil untuk berat susut lebih cepat.

Yana memang Pengguna Tegar
 Premium Beautiful ni. Gambar berjubah hitam tu pada Apr 2017, masa tu belum pakai lagi Baju Dalam Gegar Lemaks ni. Then, tengoklah sendiri perubahan pada Dis 2017, perut makin mengecil, lengan pun tak sado dah, badan dah ada shape tersendiri dan yang paling penting confident level terhadap diri sendiri makin menyerlah.
Asalnya pakai nak hilangkan sakit belakang akibat lepas bersalin dua anak sebelum ni secara ceasarian.

Jadi, sesiapa yang ada masalah macam Yana boleh jumpa sendiri Yana untuk dapatkan khidmat dan Free Fitting. Confirm puas hati dan berbaloi booking sekarang. 
Ada nak bagi Free Gift tau. 


Yana 0133066945

3 comments:

  1. kelebihan premium beautiful corset
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  2. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  3. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete