Min Cha

Jamu Herba Maharani



Antara Kelebihan Jamu Herba MAHARANI:

- Melancarkan peredaran darah
 - selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- sembuhkan senggugut
- selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- menggalakkan kesuburan secara semulajadi
- kurangkan keletihan
- tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
- serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
- kecutkan rahim dengan cepat.
- pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga 
-meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
- "ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

pada yang dah ada premium beautiful amatlah digalakkan untuk amalkan pil maharani ni. kombinasi pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman...memang ummmpppphhh..!

CARA PENGAMBILAN

- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :
1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
Then, berhenti sementara hinggan lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang ni ye ;)

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air



AYAM HITAM DALAM MAHARANI???

Sebab tu herba maharani ni kita panggil juga Jamu Ayam Hitam

Banyak kegunaan Maharani, antaranya menyelesaikan masalah seperti:-

✔ Period Tak Teratur
✔ Senggugut
✔ Hormon Tak Seimbang
✔ Membantu Merapatkan Rahim
✔ Menaikkan Peranakan
✔ Menyuburkan Rahim
✔ Memberikan Kesegaran Badan
✔ Keputihan
✔ Kedinginan Seks
✔ Herba selepas melahirkan anak

*** Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah...

Apa Antara kebaikan dan kelebihan HERBA MAHARANI ni :

✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Selaraskan kitarah haid yang tak teratur
✔ Sembuhkan senggugut
✔ Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
✔ Menggalakkan kesuburan secara semulajadi
✔ Kurangkan keletihan
✔ Tingkatkan imunisasi disamping
✔ Menguatkan kaki dan tangan.
✔ Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda..
✔ Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang..
✔ Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin..
✔ Kecutkan rahim dengan cepat.
✔ Pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga..
✔ Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan..
✔ "Ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak..
✔ Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.
















Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda.


Sejarah Herba Maharani :

Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. 


Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. 


Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.


Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.


Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huhu..


Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. 



Tu la sedikit sebanyak kisah sejarah nama Herba Maharani ni. Sekian..


Yana 0133066945


Jom berkenalan dengan bestfriend para gadis dan wanita yang tengah HOT sekarang ni

“HERBA MAHARANI”
 

“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).
Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas. 

Tapi, ramai yang salah anggap. Ingatkan Herba MAHARANI ni khusus untuk wanita yang dah berkahwin shaja. 
SALAH tuuu..yang anak dara pon elok amalkan dari sekarang. Banyak sangat kelebihan pil herba ni. Selain untuk jaga kesihatan dalaman kita, pil ni jugak mmg bagus untuk kecantikan. Kalau nak muka nampak kemerah-merahan, tak nak pucat2, elok sgt amalkan pil herba ni.

Uol jangan risau ye sebab herba maharani ni memang mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association- badan islam luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM). Selain daripada tu, herba maharani ni juga mendapat kelulusan daripada Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran MAL20014419T (ada dipaparkan di kotak pembungkusan)

p/s: Pastikan uol beli herba maharani ni dengan agent yang bertauliah ye untuk elakkan sebarang penipuan. Dan juga pastikan di kotak tu ada hologram dari KKM. Sebab herba maharani yang original, memang akan ada hologram di setiap kotak bungkusannya.

Jom kita tengok apa lagi kehebatan herba MAHARANI ni…


KEHEBATAN HERBA MAHARANI

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.
4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.
8. Anti-penuaan dan awet muda.
9. Kecantikan dan kesuburan
10. Menegangkan payudara.
11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
12. Amalan semasa berpantang.
13. Meningkatkan kadar metabolisma
14. Menambah sel darah
15. Mengimbangi tekanan darah.
16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
17. Melancarkan peredaran darah.


PRODUK MAMPU BERTAHAN DIPASARAN SELAMA BERPULUH TAHUN!!

Zaman sekarang ni memang tak dinafikan, memang banyak sangat produk2 kesihatan yg dijual. Tapi kita tak tahu apa yg sebenarnya terkandung dalam produk2 tersebut. Dan kalau kita tengok, produk2 ni tenggelam timbul. Sekejap je dkt pasaran, kemudian ghaib!
Tapi, ada sorang customer saya sendiri pernah bercerita yang tabib cina sendiri pernah bagitau dia yg HERBA MAHARANI mmg terbaik. Orang2 cina sendiri kalau lepas bersalin mmg amalkan pil herba ni shj.
Sayangkan kalau spend duit mahal2, tapi xdapat kesan pon.. Saya sndiri yakin dengan pil herba ni sebab mmg dah terbukti produk ni boleh bertahan di pasaran selama berpuluh tahun dan mmg ada regular customer sejak dari dulu!

 




Testimoni Pengguna Maharani 






NAK CANTIK?

NAK SIHAT?

NAK TEGANG KAN YG DH KENDUR TU?

NAK SUAMI SYG LEBIH?


MEH DAPATKAN JAMU HERBA MAHARANI 

NI RUGI X GRAB AWAL-AWAL TAU!


(RM 98 JE SEKOTAK ADE 300 BIJI)



Yana 0133066945


FB : Liyana Anuar


IG: liyana_anuar1986

No comments:

Post a Comment