Min Cha

Saturday, 6 January 2018

Premium Beautiful Korset BENGKUNG Moden





Premium Beautiful Korset
BENGKUNG moden.. 


Ramai yang menghadapi masalah perut yang buncit dan semakin mengeleber setelah bersalin. Ini adalah satu perkara yang normal di kalangan ibu-ibu.

Namun begitu, masalah perut yg mengeleber dan buncit sebenarnya dapat diatasi atau dikurangkan jika akak-akak atau ibu-ibu rajin berbengkung. 


 KENAPA PERLU BERBENGKUNG??. 
  • Untuk mendapatkan hasil yg baik... sebaiknya, setiap ibu yg bersalin perlu berbengkung selama tempoh berpantang. 
  • Membantu mengempiss dan merampingkan pinggang. 
  • Membantu melenyapkan ‘spare tyre’ atau ‘pelampung’ yg wujud lepas bersalin. 
  • Membantu mengecutkan peranakan 
  • Menyokong peranakan agar tidak jauh. 
  • Membantu mengembalikan kedudukan peranakan. 
  • Menguatkan tulang belakang Mengelakkan badan ‘masuk angin’. 

KELEBIHAN BENGKUNG MODEN

  • Sesuaii untuk yang bersalin normal dan caeserean. 
  • Tak sampai 1 minit dah siap pakai. 
  • Boleh pakai sendiri –tak perlu minta tolong orang. 
  • Tak perlu belit- belit dan ikat. 
  • Material kain yang high kualiti dan terdapat F.I.R dalam setiap benang
  • Hanya perlu cangkuk da siap...nak p tandas pun senang...pakai pun selesa konsisten 8 jam sehari pun dah nampak hasil 
  • Yang lagi best lifetime warranty tau..rosak boleh repair Free... 
  • Menghalang abdomen masuk angin semasa berpantang. 
  • Menyokong teras abdomen dan membantu peranakan kembali kepada saiz asalnya. 
  • Serta-merta ramping supaya aanda kelihatan dan berasa lebih baik. 
  • Sebagai sokongan kepada abdomen lepas bersalin agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak. 
  • Juga untuk mengelakkan dari berasa saakit setiap kali terbatuk atau terbersin. 
  • Direka untuk keselesaan pemakai. 
  • Tidak mudah terlipat kerana terdapat sokongan tetulang di bahagian belakang. 
  • Bantuan kepada tulang belakang buat ibu-ibu lepas bersalin. 
  • Ia juga membantu menghilangkan saakit belakang yang dialami sewaktu mengandung dan proses kelahiran. 
  • Membantu menyokong dan menguatkan abdomen yang lemah akibat regangan semasa mengandung dan melahirkan. 
  • Mencegah makan berlebihan. 
  • Menggalakkan postur yang baik, justeru, membantu penyusuan bayi. 
  • Banyak sangat manfaat yang kita dapat bila sarung premium beautiful korset ni memang di reka 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan... 


NAK RISIK-RISIK DULU PUN BOLEH 

TAK DE MASALAH CONTACT JE 
NO YANA NI 0133066945 
JANGAN MALU ATAU SEGAN YE 
NANTI MELEPAS