Koleksi Testimoni By Yana

Testimoni BB Plus Cologen





It's me... dulu dan kini... dulu rase mcm selekeh nyeeee.... muka kusam x berseri langsung... korang tgk la sendiri perubahan pada muka yana... berbeza kn... 😍 dari bulan 1 yana cuba minum BB Plus Cologen.. 1 kotak tu ade 20 paket.. minum setiap malam sebelum tidur.. rase die sedap macam rasa anggur.. sampai sekarang yana amalkan minum BB Plus Cologen ni.. Selain untuk mencantikkan kulit, elok juga yang ada sakit lutut.. sendi.. BB Plus ni dari ikan salmon dan buah-buahan.. kita sedia maklum ikan salmon ni memang agak mahal sikit kan.. tapi korang kene tau biasa nya kalau sesuatu barang tu mahal mesti elok kan...  ni rupe BB Plus Cplogen yang yana amalkan setiap malam.. Yang mana nak kulit cantik dan sihat boleh la amalkan minum BB Plus Cologen ni...





Testimoni Premium Beautiful Corset



Korang  yana ade cite nk bgtau ni.. malu cmpur segan plk nk bgtau.. tp yana bgtau je la ekhh hihihi 


Memang kembang bermangkuk2 bila ada kawan yana tegur dah nampak kurus sikit skrg ni..

Cakap saje kata tipu pulak..ni haa..gambar yana sebelum pakai pb and selepas pakai pb..yg sebelum tu tak silap bulan 4 haritu and selepas tu gmbr bulan 6..yana pakai pb ni baru sebulan lebih tau..memang yana sendiri boleh nampak perubahan.. instant shape lg tau.... 

So, yg jumpe yana tu.. jgn segan silu nk tegur yana tau hihihii.. best tau bila kita pkai PB ni.. secara automatik confident level akan jadi tinggi.. korang nk tau tak.. dulu bila yana jalan depan orang ramaikan.. yana akan tarik nafas panjang-panjang konon-kononye orang tak akan nampal la perut yana yang buncit ni ha... tapi bila lepas je lalu terus hembus nafas tu balik.. perut pun kedepan la balik.. adoi hai kadang-kadang rasa terseksa juga tau.. ye la setiap kali lalu depan orang ramai yana akan buat macam tu... tapi bile pakai PB ni tak kisah dah.. jalan selamba je depan orang ramai... yang berketul-ketul dekat belakang tu pun dah tak ada... cantik je dari belakang... Ramai kawan-kawan yana tegur yana nampak lain.. ye la dulu agaknya mengeleber sana-sini... ketul-ketul tu nampak kan... actually yana pergi kerja pakai uniform warna putih pulak tu.. mana la orang tak nampak jelas kan.. yang ketul-ketul tuuu...


Lagi satu yana nak cerita kelebihan PB ni.. dalam hidup yana.. yana dah 4 keli kene bius separuh badan.. 2 kali bersalin 2 kali masuk dengan buang besi dekat peha yana.. yang masuk besi tu yana excident naik motor.. kereta langgar depan-depan.. masa tu allah je la yang tau betapa sakitnya.. ambulans datang ambik yana doktor suruh angkat kaki belah kiri yana boleh angkat tapi belah kanan yana tak boleh nak angkat.. doktor suh pergi x-ray doktor cakap peha yana belah kanan patah.. masa tu yana baru sebulan kahwin.. allah bagi dugaan pada yana masa tu.. doktor cakap yana kene operation masukkan besi dekat peha sebab tulang peha yana patanh dua.. seminggu lepas tu yana kene operation.. operation tu lambat sebab doktor kene oder dulu besi tu sebab dekat hospital x de stok.. 3 bulan yana tak boleh jalan duduk atas wheelchair je.. lepas 4 bulan yana dah boleh jalan tp tak boleh banyak sangat jalan la.. tulang tu baru je bercantum.. doktor bagi yana makan ubat calcium.. alhamduliilah yana bagi kesihatan yang baik pada yana.. selepas 3 tahun doktor bagi cadangan suoaya besi dekat peha yana tu dikeluarkan balik supaya tulang tu boleh tumbuh sepenuhnya.. actually besi yang ade dekat tulang peha yana tu ada 6 skru.. doktor cakap nak bagi tempat skru tu tumbuh tulang balik.. so yana ikut la cadangan doktor buang besi tu balik.. bila ade besi tu kaki belah kanan yana akan terasa berat... bila kena buang besi tu of course kena bius lagi kan? 

Effect nye pada pinggang dengan tulanmg belakang yana la.. yana tak boleh duduk lama.. sakit belakang.. dulu sebelum yana pakai PB bila duduk kita akan jadi macam bongkok sikit kan.. tapi bila dah pkai PB automatik prosu badan kita jadi tegak.. PB ni menyokong tulang belakang kita.. rasa sakit tu dah memang tak ada... selain tu bagi sesiapa yang nak mengandung, sakit belakang... boleh pakai PB ni.. PB ni sesuai untuk lelaki dan perempuan tau.. lelaki yang ade perut buncit tu boleh la pakai.. 

Dan bila kita pakai PB ni kita rasa dipeluk dan selamat tau... TAK PERCAYA??? CUBA LAH.... ihihihhihi




Xoxo
Yana 0133066945




No comments:

Post a Comment