Min Cha

Monday, 9 April 2018

Marine Essence Beauty Bar (Sabun Ketiak)




Sabun Ketiak Datang Lagi !!!!!!

Nama timangan Sabun Marine Essence Beauty Bar ni Sabun Hijau.tapi lebih femes dipanggil Sabun Ketiak.sebab Sabun ME ni memang pro kalau bab nak cerahkan celah2 atau bahagian2 yang tersorok macam celah ketiak, celah paha, siku dan lutut.

Nak2 lagi Sabun Ketiak nie takde chemical..Organik je ramuannya.Satu family boleh guna.Baby pon boleh guna sebab sesuai untuk semua peringkat usia.

Kalau yang ada masalah badan / ketiak kepam.sila guna Sabun Ketiak ni.Jangan nak bebankan orang sekeliling dengan bauan "organik" awak.
Serius wangiii tau. Yana sendiri guna memang best gila sabun  ni.







Badan asyik gatal-gatal je.
Dah tak tahu nak ikhtiar guna apa.
Kekadang malu tau sebab orang lain asyik tengok je kiter duk menggaru


Zaman sekarang ni, debu kuman merata-rata.
Sebab tu la badan senang sangat kena gatal-gatal macam ni.

Tapi boleh guna #sabunHijauMarineEssence ni.
Yana dah guna & memang puas hati tau.

Fungsi Marine Essence Beauty Bar 
 Menghilangkan jerawat muka dan belakang badan 
 Menghaluskan dan melembapkan kulit
 Menghilangkan daki di celah lipatan kulit -celah peha, tengkuk, lipatan lutut, lipatan siku
 Menghilangkan eczema serta ruam lampin untuk kanak-kanak
 Menghilangkan kulit kering
 Menanggalkan sel kulit mati 
 Mengurangkan stretchmark / selulit
 Merawat penyakit kulit seperti psoriasis, kurap
 Menghilangkan ketuat secara beransur-ansur
 Mengurangkan kulit kaki merekah dan bersisik
 Merawat kulit gatal dan menghilangkan air bisa 
 Menghilangkan ketiak hitam 

Keistimewaan lain:
 Sabun anti bakteria
 Berbau wangi @ aromaterapi
 Diperbuat dari bahan-bahan asli /natural 
 Asas utama adalah garam buluh yang bermutu tinggi




















Nak Cuba Sabun Ketiak ni boleh terus wassap
 Yana 0133066945

FB : Liyana Anuar
IG: liyanaanuar_1986




Garlic Tablet (Pil Bawang Putih)



Tak sanggup la bau dia!

Sabar!

Meh sini nak cerita. Garlic Tablet ni TAK ADA BAU tau. Dan kalau makan banyak pun Confirm badan anda tak berbau bawang.

Selain digunakan dalam masakkan, bawang putih jugak baik untuk kesihatan.

Antara kelebihan Bawang Putih :
1. Mencegah Kanser Perut dan Usus.

2. Antibiotik semulajadi yang mampu Mencegah Demam

3. Bantu stabilkan gula dalam darah

4. Atasi masalah jerawat

5. Menghalang kenaikkan berat badan

6. Bantu kikis kolestrol jahat.

7. Tinggi kalsium yang diperlukan untuk melawan        Osteoporosis

Jika anda tak sanggup nak telan Bawang Mentah, Yana recommendkan anda cuba GARLIC TABLET yang Yana pun amalkan ni. Khasiat dia saling tak tumpah macam bawang mentah juga.





GARLIC TABLET

Pati daripada kandungan aktif bawang putih yang dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuang.

Kebaikan Hai-O Garlic Tablet
• Buang angin dlm badan
• Pecah lemak
• Menurunkan kolestrol
• Singkirkan toksin dlm bdn
• Agen penurun berat badan secara semulajdi

Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.
Sesuai untuk semua golongan usia sama ada lelaki atau wanita.

Sebotol 80biji [500mg]







SELSEMA MELELEHHH LAGIKKK
----------------------------
Paling rimas kan kalau asyik selesema hidung meleleh je

Sorang kena satu family kena BERJANGKIT pula tu.

Orang Arab and Middle East mmg ambil RAW GARLIC atau yg dah DIPANGGANG/DIBAKAR..diorang kunyah hari-hari!
Sbb tu diorg jarang kena selesema!
.
Untuk yang TAK ADA MASA nak panggang bawang putih..atau TAK BOLEH NAK TELAN sebab rasa & bau bawang putih kan tajamm...

Yana suggest kan ambil pil bawang putih ni tau. sebab apa?

1 tablet = 2 biji bawang putih!
Badan tak berbau..nafas pun tak berbau!
Murah & Mudah!

100% PURE GARLIC !

Jom try this NATURAL REMEDY !

Mengandung & Menyusu pun boleh telan!
Sesuai untuk semua peringkat umur! 










Kebaikan garlic tablet a.k.a pil bawang putih 

Mengikis lemak 
Menurunkan kadar kolestrol dalam darah 
Anti Stress
Mengelakkan pertumbuhan sel kanser 
Melambatkan proses penuaan 
Menghambat angin dalam tubuh 
Membantu mengempiskan perut
Membantu melancarkan penghadaman
Membantu mengawal tekanan darah
Membantu meningkatkan insulin bagi pengidap diabetes
Baik untuk stamina tubuh 
Membantu melegakan dan merawat senggugut
Menyinkir lemak dalam saluran darah
Lemak punca penyakit kronik pada organ dilupuskan

Mengandungi Vitamin A,B,C

Cara Pengambilan Garlic Tablet

 2 tablet pagi 
 2 tablet malam 
 setiap hari







Nak cuba Pil Tendang Angin ni boleh direct wassap Yana 0133066945

FB : Liyana Anuar
IG : liyanaanuar_1986