Min Cha

Friday, 12 May 2017

Harga Premium Beautiful Corset Termurah 2018

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET TERMURAH 2018



      DAH TAHU PB TU APA? NAK BELI JER TERUS?

Ok, kalau u ols dah tahu Premium Beautiful tu apa dan nak tahu LATEST PROMOHARGA PB MURAH or nak UKUR SIZE PB, boleh terus Whatsapp Yana 0133066945
FREE CONSULTATION untuk semua pembaca blog Yana. Tanya jer apa nak tanya, tak beli pun takpe.
Jangan risau sangat pasal harga tau. Semuanya boleh dirundingkan.
Kalau nak tahu PB tu apa… Boleh scroll bawah. Happy Reading!
WHAT IS PREMIUM BEAUTIFUL CORSET? 
Premium Beautiful Corset is a SUPERBRAND Corset. It is currently the No.1 choice in Malaysia for women who want to be healthy, beautiful and have high confidence. With its unique Far-Infrared-Rays (FIR) technology, as well as being recognised by 3 International Chiropractic Associations, it is no surpise that thousands of Malaysian women have choosen Premium Beautiful. Premium Beautiful Corset is a 3 piece set consist of Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.
                                Premium Beautiful comes in two options: Classic & Elegance
TIPS PANTAS: Harga Premium Beautiful Classic lebih murah dari PB Elegance. Untuk yang budget, boleh jer pakai PB Classic dulu untuk shaping badan. Bila dah slim down, baru upgrade PB Elegance.

TIPS PANTAS: Untuk keselesaan maksima, PB ELEGANCE adalah pilihan paling TEPAT. Harga lebih sikit jer dari PB Classic. Kalau budget bukan masalah, Premium Beautiful ELEGANCE lah yang terbaik untuk ANDA.

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FEATURES* 

  1. The corset was specially design for 70% health and 30% beauty. Bila sihat, badan pun cantik.
  2. Instant body shaping and slimming, while promote improved blood circulation and higher metabolic rate. Pakai dan serta merta nampak kesan dan ramping.
  3. Though each set is made of highly durable quality, it still comes with a LIFETIME WARRANTY. Tak perlu risau kalau koyak atau rosak, JAMINAN SEUMUR HIDUP ada. Hanya hantar balik pada Agen dan Syarikat akan repair FOC seperti baru.
  4. The pioneer in using Far Infrared Rays (FIR) technology in women lingerie. Ada juga korset lain nak tiru, tapi tak pasti betul ker tidak teknologi mereka tu.
  5. Recommended by 3 International Chiropractic Associations.
  6. 360 degrees elasticity to promote highest level of comfort.*Details can also be found at http://www.hai-omarketing.com.my/


Long Bra Features

A unique 3-piece dimensional cup design that pushes up, supports and firms the breasts. Tak kira size cup apa pun, PB Bra ni memang boleh support.

Using soft double helix steel wires, your breasts and upper abdomen are sculpted, reshaped and properly supported.

The frontal and central bi-layer compression and tightness of the design helps flatten stomach and elevate breasts.



You will simply love the delicate U shaped design which sculpts and shapes a sleek back line, coupled with three pairs of hook-and-eye and non-slip bra straps for an effective adjusting capability.

Waist Nipper Features


Seven (7) alloy steel bars exert intense compression to the waist, spine and abdomen.
                              Adjustable rope refines the waist.

Long Girdle Features


The fixed waist panel flattens the stomach while the thighs and buttocks are reshaped to an excellent contour line by pushing excess fat to the buttock-cup.


The cotton waistband shapes and reduces the waistline, while the stretchable lace prevents roll-up and unnatural thigh line.

Ultimately, the unique love-shaped buttock-cup design lifts and firms sagging buttocks effectively.

Material of Premium Beautiful



All Premium Beautiful designs are made with 360 degrees high quality stretchable fabrics for comfort & effectiveness. All fabrics meet National Safety Technical Standard for Textile Products and I.S.O. 3759, 6330 and 105 (C06, E04, X12) to prevent allergies. These standards conform with the fabrics as a good temperature regulator with the closest skin pH.

WHAT IS FAR INFRARED RAYS (FIR)?


Premium Beautiful promotes healthy blood circulation and increases your metabolism by incorporating the Far Infrared (F.I.R) technology into the fabric.
Far Infrared Ray is one of the ‘good’ energy wave that comes from our Sunlight. Unlike the ‘bad’ waves such as Ultraviolet & Microwaves which is harmful if exposed to, FIR can provide positive effects and is proven to be beneficial to humans. In recent years, FIR has also been widely accepted as alternative therapy for various diseases.
Related readings – http://www.farinfraredmedical.org/ | http://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html

WHY DO I NEED TO WEAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?

The Premium Beautiful Corset has been around in the market for more than 10 years. Eversince its introduction to the market, it has been proven to be Malaysian Women’s favorite with happy clients ranging from the royalties, celebrities to the masses of housewives  and women all over Malaysia. The product was also honored with a SUPERBRAND Award to prove its claims as the No.1 Corset in Malaysia. Don’t take our words for it. Hear what the REAL people who wears the magical corset has to say about this product as your can search for thousands of happy testimonials all around the Internet. Below are the summary of the most common testimonials:
  1. Best solution to relief and provide support for back-pain and slip disc.
  2. Fastest BODY SHAPING solution. Perfect Corset for brides to be, fit perfectly into your Wedding dress.
  3. For post-delivery and while in confinement period, a perfect modern ‘Bengkung’ and ‘Barut’ as compared to the traditional ones.
  4. Help patients REDUCED & ELIMINATE cyst and fibroid.
  5. Return the stretched-mark skins back to its normal tone.
  6. Alleviate asthma attacks
  7. Firm and shaping breast and buttocks 8. REDUCED Migraine, Period Pain and NORMALIZE period cycle

      PREMIUM BEAUTIFUL TESTIMONIES

                                                                
            Premium Beautiful Help Fixed Bad Posture Testimony

Premium Beautiful Help Improved Overall Health for Cancer Patient

Premium Beautiful Helps Getting Back Her Best Figures After Delivering Her Child.


Premium Beautiful Membantu Mengembalikan Bentuk Badan Selepas Bersalin

FOR FREE TRIALS, CONSULTATION AND PROMOTION CONTACT YOUR PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT NOW!



FREE FITTING BY ME
PB EXPERT MALAYSIA 

YANA 0133066945 

FB: Liyana Anuar 
Ig: liyana_anuar1986

Thursday, 11 May 2017

Badan Mantap Dengan Premium Beautiful

BADAN MANTAP DENGAN 

PREMIUM BEAUTIFUL


Ramai wanita diluar sana, bertungkus lumus untuk bersenam dan berdiet untuk memiliki badan yang cantik.. walaupun dah berbulan-bulan diet dan bersenam, masih tak berapa nampak hasilnya.. dan bentuk badan yang diinginkan seperti pinggang yang ramping, pinggul yang mantap hasilnya tak begitu memuaskan…
Tak nafikan, pemakaian corset memang boleh banyak membantu…seperti membentuk semula aset-aset wanita yang dah kendur, mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya,
dan mencantikkan posture badan dan semua ini akan menaikkan “confident” dan “self esteem” seseorang wanita lebih-lebih lagi wanita yang yang berbadan besar..
Lihat gambar dibawah ini…hanya dengan pemakaian corset sahaja, seseorang wanita mampu memiliki bentuk badan seperti dibawah..




Badan kelihatan kemas terletak, lemak tak bersepah, aset-aset penting jadi mantap dan yang paling best ialah pakai segala jenis baju dress, kebaya atau sebagainya kelihatan cantik dan kemas…
Tanpa corset tak mungkin anda dapat memiliki badan seperti ini…
CORSET PREMIUM BEAUTIFUL BOLEH MEMBANTU ANDA!!!
Tak percaya??
Anda boleh cuba harini dan CONFIRM TAKKAN MENYESAL!!!
Rujuk pada yang pakar..

Call / watsapp / sms : Yana 0133066945
Email : liyanaanuar1986@gmail.com

FB : Liyana Anuar

IG : liyanaanuar_1986




Premium Beautiful Untuk Lelaki

PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK LELAKI



PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK LELAKI??
Yup! Corset ini sesuai dipakai oleh kaum adam di luar sane!
***MENGALAMI MASALAH PERUT BUNCIT***
***Adakah anda mengalami masalah perut buncit yang tak dapat dibendung lagi?
***Geram bila pakai baju dan seluar ketat macam nak pengsan!
***Frust keluar masuk gym tapi perut tetap tak turun-turun!!
AAAAARRRGGGGHHHHHHHH!!!!!!!..BENCIIIINYAAAAAAA!!!!!!…

Nak pakai sesuatu yang dapat membantu anda mengurangkan perut buncit dan mengawal selera makan secara semulajadi??
PAKAI BENGKUNG NI!!!!

Bengkung ini dapat membantu:
  • mengempiskan perut
  • mengawal selera makan
  • menjaga kesihatan tulang belakang
  • meningkatkan metabolisma badan
  • menghilangkan sakit pinggang
  • membantu masalah sembelit
  • membantu masalah buasir
  • melancarkan darah
  • membantu kesuburan lelaki
dan macam-macam lagi…

KEISTIMEWAAN BENGKUNG 
PREMIUM BEAUTIFUL


7 batang tetulang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari.  Anda tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!
Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang ‘BOROI’. Alamailah sendiri keberkesanannya!!!


KHASIAT YANG TERKANDUNG DALAM BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

Bengkung jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrand yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti tinggi dan mempunyai ‘Lifetime Warranty’..
Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman.
Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai.

BAGAIMANA FAR INFRARED RAYS (FIR) BERFUNGSI ???
Far Infrared Ray stimulates cellular metabolism which increases the body’s regenerative ability and helps restore the proper function of the nervous system. Far Infrared energy is absorbed very easily by the human body and helps in all aspects of bodily growth and development.The body has its own mechanism for producing FIR which stimulates healing and cellular repair. When the body is exposed to Far Infrared Rays our healing processes are stimulated and our body’s own repair responses are activated restoring function and detoxifying. Far Infrared Ray detoxifies the body of heavy metals, pesticides and other toxins.”

JADI DAPATKAN PERUT IDAMAN ANDA..!!!
LELAKI MANE YANG TAK NAK PERUT  YANG KEMPIS, GAGAH PERKASA!!
HARGA YANG BERPATUTAN DENGAN KUALITINYA..
DAPATKAN BENGKUNG ANDA HARI NI!!
WATSAPP/SMS : Yana 0133066945
EMAIL : liyanaanuar1986@gmail.com
Harga dari RM800-1000..
CONTACT SEGERAAA UNTUK HARGA ISTIMEWA!!!!

Premium Beautiful Testimonial

PREMIUM BEAUTIFUL TESTIMONIAL


Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial.
Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat.
Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu Ikut mane sempat je. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?
Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je. Mane taknya. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je. Frust lahai. Last-last stop jelah. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

Eh ha’ah la!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!
Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!
First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..
Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaib la!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!
Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!
Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!
Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami Premium Beautiful kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!

































Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!
Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!
Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!
Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan Premium Beautiful ni!!
Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!
Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..
Liyana Anuar / 013-3066945
Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Yana ajarkan skali..! Jomsss!

LIYANA ANUAR
0133066945
FB: Liyana Anuar
IG: liyana_anuar1986