Thursday, 11 May 2017

Premium Beautiful Testimonial

PREMIUM BEAUTIFUL TESTIMONIAL


Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial.
Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat.
Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu Ikut mane sempat je. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?
Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je. Mane taknya. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je. Frust lahai. Last-last stop jelah. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

Eh ha’ah la!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!
Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!
First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..
Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaib la!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!
Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!
Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!
Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami Premium Beautiful kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!

































Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!
Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!
Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!
Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan Premium Beautiful ni!!
Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!
Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..
Liyana Anuar / 013-3066945
Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Yana ajarkan skali..! Jomsss!

LIYANA ANUAR
0133066945
FB: Liyana Anuar
IG: liyana_anuar1986


8 comments:

  1. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset price
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    kelebihan premium beautiful
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah 2017

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  5. premium beautiful penipu
    harga premium beautiful
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  6. kelebihan premium beautiful corset
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  7. premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    harga premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful 2017
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  8. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete