Min Cha

Monday, 20 November 2017

Kenapa Premium Beautiful Menjadi Pilihan Hati

Dan Lagi Yana nak Share  Kenapa Premium Beautiful
Menjadi Pilihan Client Yana


Assalammualaikum selamat pagi. 
Ni la customer yana anak dara tu and again cash buyer. Niza ni muda lagi tau dan  beliau pilih untuk pakai Premium Beautiful sebab  selalu sakit belakang

Ye la kita kerja kan duduk lama kan jadi kedudukan badan die tak stabil. Beliau pilih Premium Beautiful Corset untuk membantu beliau hilang kan sakit belakang dan supaya badan nampak lebih kemas dan tidak bongkok.

Jadi semalam dah sarung Premium Beautiful kat badan dia terus niza cakap best nye rasa badan macam kene peluk. 
Terus tak nak buka. Kebanyakan client yana semua bila dah sarung Premium Beautiful tak nak buka dah. Sedap pakai katanya. 

Bukan orang gemuk je yang kene pakai Premium Beautiful, orang kurus pun wajib pakai tau. Ye la badan kita ni nak pakai lama. 
Jadi dari sekarang kita kena jaga postur badan kita. 

No comments:

Post a Comment