Min Cha

Monday, 20 November 2017

Free Group Coching Part 1

Hai selamat petang uollss.

Waktu-waktu macam ni mesti ramai yang menguap kan mata tu kuyu je yana saje nak share gambar group coaching hari tu ni sebahagian usahawan-usahawan yang hadir nak dapat kan ilmu brape kena bayar??? 



Eh eh eh tak kena la FREE COACHING ok siap ajar satu persatu sampai kita paham So kita jangan takut untuk mula. Semua dah disediakan tinggal kita nak mulakan je.

Ala dulu pun yana takut juga nak mula tapi dah diajar dah dapat pun hasil nya buang je la perasaan takut tu jauh-jauh  tak ade nak dirisaukan rileks je



Banyak sebab yana suka projek ni meh yana senaraikan tau



Free Coaching offline / online 

Free trip melancong 

Ade mentor yang sentiasa guide kita 

Dapat carfun 

Setiap kenaikan pangkat kita akan diraikan oleh syarikat

Modal serendah RM 50 je

Dapat 2 income 

( dapat untung runcit dan bonus)






Muka happy kami lepas habis coaching dari CDM Salleha Roslan. Tengok tu siap boleh bawa anak lagi tau pergi kelas. kelas santai-santai je.






haaa ni la mentor kesayangan yana. Dia yang bertanggungjawab mendidik, ajar , marah yana hhuhuhu. my mentor as speaker today. alhamdulillah.






With DSM Kak Yani And CDM Salleha Roslan. 
Love Both Of You. 


                         



Hari ni nyawa ibu teman ibu pergi kelas jap.





No comments:

Post a Comment