Min Cha

Thursday, 23 February 2017

Shake Me (Soya Yang Mengandungi Garam Buluh)














Why Shake Me?

• It serves more than just an ordinary protein drink

• High in protein & dietary fiber

• Multi-source protein formula for wholesome nutrition

• Enriched with vitamins and minerals

• High in Vitamin B12 & Vitamin C

• A good source of Calcium & Magnesium

• Promotes healthy gut

• Enhances energy production for long-lasting vitality

• Formulated with non-genetically modified ingredients

• Instant & easy-to-prepare formula

• A smooth, delicious & satisfying shake
• Only 90 calories per serving
• Low in fat

• Cholesterol-free

• No sugar added

• No preservatives

• No artificial colouring




Dalam bahasa melayu nya, kenapa Shake Me ni perlu jadi pilihan?

Sebab sangat menggalakkan penghasilan tenaga dan buatkan kita cergas walau tanpa makan banyak.


Dirumus tanpa ramuan iyang diubahsuai secara genetik.

Mudah disediakan.

Tekstur yang halus dan licin dengan rasa yang lazat.

Hanya 90 KALORI dalam setiap hidangan Shake Me.

Rendah Lemak.

Tanpa Kolestrol.

Tiada gula tambahan.

Tanpa pengawat dan tanpa pewarna tiruan.

Protein is absolutely needed for body functioning, vitality and well-being. Therefore, choosing an excellent source of protein is very important. Make your smart choice today!

Shake Me Mixed Soybean with Bamboo Salt Drink. It's your everyday protein.

Shake Me minuman protein yang sangat berkhasiat.

Nak tau kenapa protein tu sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia?
Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia. Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan.

Protein sangat penting sebab protein ni yang bentukan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon, Enzim, dan Antibodi. Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme.

Dalam badan manusia, protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah, untuk penghadaman makanan, menghalang jangkitan, pengecutan otot, pembekuan darah, Membaiki sel, penghantaran sistem saraf dan banyak lagi. 

Sesuai tak Shake Me ni untuk Kanak-Kanak?
Sesuai sangat. Shake Me ni boleh diminum tak kira umur. Orang dewasa boleh, kanak-kanak yang sedang membesar pun digalakkan minum Shake Me. 

Shake Me ni terbaik untuk membantu pertumbuhan. Sebab apa tau, sebab Shake Me ada 9 Asid Amino Penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan manusia dan hanya dapat diperolehi dari makanan je.

Shake Me membantu dalam membina dan memulihkan sel termasuklah otot, tisu, rambut, kulit, kuku dan lain-lain.




Gabungan #KacangSoya dan #GaramBuluh yg kaya protein 
bagus utk kesihatan. Meal replacement yang menghapuskan HORMON LAPAR!!! Terbaik untuk yang cuba berdiet tapi tak tahan lapar ambil nih dah cukup segala nutrisi dan takkan rasa lapar sepanjang hari.

Shake Me - Konsep 3M 
 Mineral
 Metabolism
 Maintenance

Protein pertama di dunia yang mengandungi Garam Buluh!!! Rasanya memang sangat sedap lemak-lemak dan menyelerakan.







SHAKE ME! Soya Kurus merupakan produk kesihatan terbaru daripada Sahajidah Hai-O Marketing berunsurkan minuman kesihatan yang membekalkan mikronutrien sepanjang program pengawalan berat badan.

SHAKE ME! Soya Kurus merupakan minuman protein yang unik kerana


Mengandungi GARAM BULUH yang kaya dengan lebih 70 jenis mineral yang diperlukan oleh badan manusia

Menyediakan bekalan mineral yang penting untuk keseimbangan dan kesihatan badan untuk jangka masa yang panjang

Mengandungi sumber utama Calcium dan Magnesium

Tinggi dan kaya dengan sumber antioxidan: Menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru yang baik untuk keperluan badan

Membantu dalam proses pembakaran lemak badan dan penghasilan tenaga yang berpanjangan

Program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! Soya Kurus ialah satu program jangka masa panjang dalam mencapai gaya hidup yang sihat. Ia merupakan gabungan tingkah laku dan amalan yang perlu untuk memastikan berat dan bentuk badan di tahap yang sihat dan ideal.

Keistimewaan program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! sangat berkesan kerana :

Membantu membakar lemak yang berlebihan dan bukan sahaja menghilangkan berat badan disebabkan kehilangan air sahaja.

Plan diet yang praktikal dan mudah untuk diamalkan seharian: Tidak memerlukan pengiraan kalori makanan yang membebankan dan mengalakkan pengambilan semua jenis makanan mengikut keperluan piramid makanan.

Tiada tekanan: Hanya minum mengikut sukatan yang dinyatakan, dapat membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama.

Tiada kesan‘yo-yo’ dan kesan sampingan: Proses penurunan berat badan secara perlahan-lahan dan tidak akan menjadi “Rebound Weight Gain (Cepat turun berat badan, cepat naik berat badan semula)”

Tidak mempunyai bahan kimia yang terlarang yang menggugat kesihatan manusia: Sesuai untuk semua lapisan umur kecuali seseorang itu memang disahkan alah dengan kacang soya dan mengalami masalah buah pinggang.

Cukup mudah dan praktikal untuk kurus bersama SHAKE ME! Soya Kurus dalam masa 30 hari sahaja.

Pengambilannya mengikut keperluan badan individu.

Jika untuk amalan as healthy drink, cukup 1 sachet sehari, manakala bagi proses penurunan berat badan yang pantas digalakkan 3 sachet sehari.




Shake Me Ingredients :
Soy Bean Powder
Isolated Soy Protein
Fructose
Polydextrose
Oat Protein
Whey Protein Powder
L-Carnitine
Fructooligosaccharide
Bamboo Salt
Vanilla Flavour 
Xanthan Gam
Vitamin and Mineral Premixed
Sucralose

Storage :
Keep in a cool and dry place away from the sunlight

Direction of Use:
Mix 1 sachet Shake Me into 200ml water. 
Avoid using hot water.
Shake well until smooth and consume immediately.


NO PRESERVATIVE
NO SUGAR ADDED
HIGH IN PROTEIN AND DIETRY FIBER
HIGH IN VITAMIN B12 & C
SOURCE OF CALCIUM & MAGNESIUM

Yana 0133066945

FB: Liyana Anuar

IG: liyana_anuar1986


Berapa price Shake Me Hai O ni:

Harga Shake Me ni RM 118 Sahaja.
Harga Shake Me Sabah Sarawak RM122.

Sekotak ada 20 Sachet Shake Me


Dua hari minum in shaa Allah CONFIRM turun 2-3 kilo tanpa diet ketat.



Ada yang turun 10 Kilo uol!!!


Order your Shake Me Protein NOW for special Discount!

Testimoni Shake Me:







Dari 102kg  66kg

Wahh!! Ni nak bukak rahsia besar cara turunkan berat badan dgn mudah ni! 

Ni kisah benar tau.. Real People & Real Testimony! My great mentor CDM Siti Rohana Yusoff

Hilang 36kg hanya dengan MinKaffe + ShakeMe je

Mesti ramai yang tengah fight nak turunkan berat badan sebelum raya ni kan? Yang dah amalkan minum MinKaffe dengan ShakeMe ni tahniah!

Yang baru tahu hari ni tentang dua product superb ni, insyaAllah sempat lagi nak kejar before raya. Start hari ni tau!

Sebab apa saya kata sempat? Sebab baru 6 hari puasa, tapi Puan Siti Rohana hilang lagi 2kg

Ya ampuunn! So uol yang nak kejar berat badan Raya tuh better bertindak sekarang! Nak selit order blh pm tepi ye 




No comments:

Post a Comment