Min Cha

Thursday, 23 February 2017

Set Mandian Marine Essence Product


SELAMAT TINGGAL KULIT BERMASALAH

🍀MARINE ESSENCE SPA🍀
MARINE ESSENCE SHAMPOO 

Sesuai utk yg ada masalah kulit kepala yg berminyak /gatal /masalah kelemumur / rambut gugur / mengering kan kudis d kepala / menggalakkan pertumbuhan rambut


MARINE ESSENCE BODY WASH 

Sesuai utk yg ada kulit sensitive / gatal2 / badan cepat berbau / eczema / kulit kering


 MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

Sesuai utk hilang kan bekas luka/ jerawat / eczema / badan berbau / bekas hitam semasa mengandung d cela peha / leher / ketiak / kurap /panau/ jeragat / ruam d badan bayi (selamat utk semua peringkat umur!)


MARINE ESSENCE UBAT GIGI 

Sesuai utk mereka yg mempunyai gusi sensitif / cepat berdarah / putihkan gigi / kekalkan nafas segar sepanjang hari! Dan yang paling Penting MENGHILANGKAn BAU MULUT!


TIADA Bahan Kimia
Diperbuat Daripada garam Buluh, Tea Tree, Vitamin E & Aloe Vera



# SHAMPOO MARINE ESSENCE #

Adakah anda mempunyai masalah berikut:-

 Kelemumur
 Kulit kepala berminyak
 Kulit kepala berkudis
 Rambut gugur
 Rambut kusut
 Kutu
 Rambut bercabang
 Rambut berbau bagi wanita bertudung
Meh try Shampo ME ni InsyaAllah berkesan…..














TESTIMONI YANA SENDIRI SELEPAS YANA GUNA SET MANDIAN MARINE ENSSENCE


Yana nk share testimoni yana sndr slps guna set mandian marine essence ni

Shampoo ME : rambut yana dh x de yg gugur, lembut, senang disikat x kusut. Anak yana pun guna shampoo ni pg2 nk pegi sekolah dh senang nk ikat rmbt die lembut je lau x ya allah pg2 tu la die nangis nk ikat rambut. Rambut die kusut sush nk ikat. Rambut kami ni jenis tebal. Balik kj mandi guna shampoo ME adoi rase lega nyeee... best guna shampoo ME ni..

Body Wash ME: dulu yana byk bintik2 kt blkg badan.. bile selalu guna body wash ni saje pusing kt cermin tgk blkg bdn ðŸ˜±ðŸ˜±ðŸ˜± bintik2 tu dh x de!! Licin bersih dahhh! Kulit makin lembut.. ya allah seronok nye... wangi tau body wash ni...Alhamdulillah Set Mandian ME ni dh selesai kn mslh yana.... ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜






Ni la anak dara yana yg sebelum ni pagi-pagi lau nk sikat rambut g sekolah smpi menangis nagis rambut die kusut. Sakit bila nak sikat sekarang rambut die dh terurus lembut je bile nk sikat.. baru la die x menangis pagi-pagi nak pegi sekolah.




# Beauty Bar #



Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari! 



BAHAN-BAHAN UTAMA / KELEBIHAN 


Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

CARA KEGUNAAN 
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

CARA PENYIMPANAN 
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.
Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.


























Insha Allah.. yana sedia membantu untuk menyelesaikan masalah yang anda hadapi..  
sesiapa saja nboleh hubungi yana..jgn nak malu-malu, boleh contact yana


hubungi:

 013-3066945 yana


FB: Liyana Anuar

Instagram : liyana_anuar1986



 #UBAT GIGI MARINE ESSENCE #

memang best guna ubat gigi marine essence ni segala masalah berkaitan
dalam mulut Inshaallah selesai...


Antara kebaikan Ubat Gigi Marine Essence:

 Mencegah kaviti gigi.
 Mencegah masalah gusi.
 Mencegah pertumbuhan plak.
 Menguatkan enamel gigi yang lemah.
 Menanggalkan kotoran.
 Mencegah nafas berbau.
 Mencegah kerosakan gigi.
 Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi.
 Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
 Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi.
 Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
 Menyegarkan nafas.

Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya untuk badan kita dan selamat digunakan oleh kanak-kanak di bawah umur 6 tahun. So, boleh guna untuk seisi keluarga.





Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli..

Insha Allah.. we are willing to help you.. 
Please DO contact us thru: 

 013-3066945 Yana


FB: Liyana Anuar

Instagram : liyana_anuar1986

No comments:

Post a Comment