Min Cha

Thursday, 23 February 2017

Serbuk Pencuci Eziclean Magic

Pencuci Pekat EziClean


VIRAL habis dah sabun pencuci pekat Eziclean ni di seluruh Malaysia. Sehari habis 10,000 paket berjaya di jual di seluruh Malaysia.

Beruntung la yang grab peluang untuk jadi PENGEDAR SELURUH MALAYSIA SABUN PENCUCI PEKAT EZICLEAN ni..

Entry ni khas untuk anda yang nak berkenalan dengan sabun Eziclean yang memang tengah jadi pilihan ramai ibu-ibu untuk memudahkan urusan kerja harian mereka di dapur mahupun urusan mencuci segala jenis kotoran degil.
Serbuk pencuci pekat Eziclean ni dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan MESRA ALAM. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti endapan semula. 

Eziclean mempunyai NATRIUM TRIPOLIFOSTA
Jangan segan segan contact yana ye..sabun ni pun boleh jana incom 1k sebulan kalau kena caranya.



Yana 013-306 6945

FB:  Liyana Anuar

IG: liyana_anuar1986 




jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.

Apakan kesitimewaan atau kelebihan yang ada pada sabun Eziclean ni?


Ia di rumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat, dan  bahan anti-endapan semula.
Adakah serbuk pekat pencuci Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?


TIDAK,..
Eziclean tak mengandungi kesemua bahan yang anda ragukan tersebut.

Tiada likatan,Tiada Caustic Soda ataupun buih.


Macam mana bau Eziclean ni?

Bau dia wangi dan menyenangkan. Bau Haruman Bunga-bungaan.
Adakah Eziclean mengandungi pencerah optik?

Ye benar, Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian kekal kelihatan cerah dan baru.
Antara kelebihan lain yang terdapat pada Eziclean ni adalah:

MEMELIHARA TANGAN DARI JADI KASAR.
SELAMAT DIGUNAKAN.

Berkesan untuk SINGKIRKAN KOTORAN DEGIL yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.
Mencegah BAU BUSUK dan MENYAHKUMAN serta menjadikan pakaian dan kain berbau segar dan bersih.
Formula anti karat yang memelihara kain dan melindungi mesin basuh.
Rumusan kurang buih yang dapat menjimatkan penggunaan air berlebihan.
Rumusan tanpa klorin. Sesuai untuk fabric tiruan dan bahan celupan tapi tak digalakkan digunakan pada kain jenis sutera. Sutera ni exclusive so kalau nak basuh sutera anda boleh order pencuci sutera khas dari yanie ye ;)
Cara penggunaan Eziclean :

Untuk kuantiti cucian sederhana, guna sesudu Eziclean (20 Gram)
Untuk kuantiti cucian banyak, guna satu setengah Eziclean (30 Gram)

Untuk cucian tangan :

Sekiranya cucian sikit, guna 2/3 sudu Eziclean (15 Gram)
Untuk cucian tangan yang banyak, guna sesudu Eziclean (20 Gram)

Eziclean ni boleh cuci 50 kali cucian tau dengan hanya 1 paket je.
TESTIMONI EZICLEAN.

RENDAM-RENDAM PUTIH.
BASUH-BASUH BERKILAT.

SENANG SENTAL.

Ni la rupa nye Eziclean serbuk pencuci pekat tu.
 Eziclean buatkan yang putih jadi PUTIH MELEPAK!
 Beza sangat kan. Eziclean memudahkan proses memutihkan kasut sekolah.
Senang dah kerja mama-mama sekelian. Lepas ni basuh kasut anak dengan penuh senyuman je bila tak perlu la sental beriya untuk bagi kasut sekolah tu putih semula.
 Qu puteh terus ;)
 Ni paling best. Semangat nak masak balik bila punggung kuali dah berkilat semula.
Nak bersihkan paip yang berdaki pun boleh.
Ni stok hok orang Terengganu punya. 
Eziclean makin menjadi pilihan ramai.
 Agent Terengganu restok Eziclean sebab permintaan terlalu tinggi. Sehari 10,000 order uol.
 Pengedar Shah Alam yang tak menang tangan handle stocks. Selain dari Ezi clean, kami jugak merupakan pengedar sah untuk semua product Hai-O seperti Mineral Coffee, Garlic Hai-O, Alfalfa, Garam Buluh, Bio Seleza dan Barangan make-up Cozuma.
Pengedar Johor juga diperlukan. 
Anda boleh jana RM500 sehari hanya melalui ONLINE SAHAJA. Nak tau cara dan teknik berkesan 5D kami boleh segera contact yana seperti no yang tertera di bawah.


 Non stop order untuk Eziclean. Semua nak kerja mudah, jimat masa. Tak perlu sental kuali sampai rebeh bahu dah lepas ni. Guna eziclean je senang tanggalkan segala kotoran degil.
 Restock lagi dan lagi. Pengedar area Pantai Timur Pahang, Terengganu dan Kelantan sangat diperlukan sebab permintaan area pantai timur paling tinggi sekali request untuk dapatkan Eziclean ni. Jom jadi pengedar Pantai Timur.
 Jana pendapatan mudah melalui online. Dua jam je sehari. 
Eziclean dimana-mana. 

Jom segera dapatkan Eziclean untuk penggunaan harian anda. Nak guna sambil buat income geli-geli pun boleh je.


Berapa harga Eziclean ni untuk sepeket (1 KG)???

RM23 Sahaja
Murahkan.

Kalau uol beli 12 paket yana bagi FREE 1 KG lagi.
Whatsapp/Telegram segera Eziclean Top Agent Seluruh Malaysia :
FB: Liyana Anuar

IG : liyana_anuar1986
013-3066945
013-3066945





SABUN POWER KEGILAAN IBU-IBU 

Tak perlu nak sental-sental. Hanya rendam sahaja kesan kotoran degil hilang.
Kasut dan baju sekolah

 Selimut

Bontot Kuali/periuk

Baju-baju berwarnaSemua pun boleh dan mudah dengan SABUN EZICLEAN
Jimat Masa. Jimat Tenaga. Jimat Wang.


Tak percaya?? Jangan percaya dulu. Dah cuba baru percaya.

Keistimewaan produk Eziclean

♡Ekonomi

♡Berkesan

♡Mesra alam

♡Formula anti bakteria

♡Mencegah bau busuk

♡Menyahkan kuman

♡Wangi

♡Menyegarkan

♡Senang Dibilas

♡Rumusan kurang berbui

h♡ pembasuhan

♡Jimat masa & air♡Selamat digunakan

Info Lanjut:Yana 0133066945


























No comments:

Post a Comment