Min Cha

Friday, 16 March 2018

Min Cha Milk Tea "Teh Tarik Pilihan Fazura'


Yana nak memperkenalkan produk tebaru lagi dari#shom 
MIN CHA 

 *Info Ringkas Min Cha ☕ 

 Secawan teh yang memukau!!! Cukup semua rasa keenakkannya! Lazat menyegarkan hari-hari anda , terutama kepada golongan yang gemarkan teh tarik . 

 Min Cha dirumuskan dengan daun teh hitam berkualiti premium dan Garam Buluh untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik biasa yang anda pernah nikmati Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah ketika menikmatinya.

 *Kelebihan Min Cha :

 - Tiada perisa & pewarna tiruan. 
- Tiada tambahan gula. 
- Mengandungi garam buluh. 
- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium. 
- Sumber antioksidan yang baik. 

 *Kandungan Min Cha : 

1) Krimer bukan tenusu 
2) Serbuk teh segera 
3) Serbuk Whey (mengandungi Protein Susu)
4) Maltodextrin
 5) GARAM BULUH 
6) *Ekstrak Stevia 
7) Sukralose 
8) Mengandungi bahan penstabil sebagai Kondisioner yang dibenarkan.


Secawan teh yang lazat menyegarkan permulaan hari anda bagi yang pengemar teh. MIN CHA dirumus dengan dauh teh hitam berkualiti premium dan GARAM BULUH untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik yang anda biasa nikmati. Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim yang menambat citarasa semua. 

- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium

- Mengandungi garam buluh

- Kesegaran rasa yang menawan peminat teh

- TIADA tambahan gula

- TIADA perisa dan pewarna tiruan

- Sumber antioksidan yang baik


MIN CHA PRACAMPUR GARAM BULUH

- Tanpa Gula

- Tanpa pengawet

- Tanpa bahan tiruan

- Sumber anti oksidan yg baik

- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium..

- Secawan teh yg lazat, menyegarkan permulaan hari yg baik.

- Terutama pengemar teh. Min cha dirumus. Dengan daun teh Hitam yg berkualiti premium Dan garam buluh.
Untuk memberikan rasa unik yg tersendiri.

- Berbeza dgn teh tarik yg biasa kita nikmati.
Minuman yang beraroma, tekstur halus, Dan berkrim yang menambat citarasa semuadan Memberi pengalaman indah ketika menikmati min cha teh tarik.

- Sekotak min cha teh tarik Ada 20 sechet. 


 Yana just nak share dulu air yang yana paling tak suka minum dan bau adalah teh tarik. Bau die ya allah boleh potong nak minum wooo. Tapi tak semua teh tarik kat dekat kedai tu tak sedap. Mungkin ada yang sedap. Tapi bila yana dah terkena sekali memang tak laaaa yana nak minum lagi. Tak berani nak oder dah sama ada teh tarik ke teh ais ke teh o ke. Yana cuma minum teh o je tapi itu pun yang bancuh sendiri.

Tanya la kawan-kawan atau family yana sendiri yana tak kan minum teh selain teh kat rumah. Tapiiiii sekarang ni yana dah fefiling lovee dengan min cha milk tea ni. Petang yana akan minum 1 sachet. Hilangkan haus kat tekak ni haa. Rase die mmmm dap dap just nice bau pun tak kuat ,tak manis sangat. Bak kata orang tua manis manis buah gitu. Sedap ooo dari tak suka terus tersuka teh TAPI hanya dengan MIN CHA MILK TEA je tau. 

NAK CUBA MIN CHA NI BOLEH WHATSAPP/SMS/CALL 
YANA 0133066945

FREE DELIVERY SEKITAR PUTRAJAYA DAN BERDEKATAN

FB : Liyana Anuar
IG : liyana_anuar1986

No comments:

Post a Comment