Sunday, 21 October 2018

Diamond Night Sahajidah Hai-O 2018

Diamond Night SHOM 2018



Fuhhhh bahang diamond semalam sampai hari ni masih terasa. Cantik nye stage untuk bakal bakal diamond. Kami salah sorang diamond in shaa allah. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita. Percaya dan yakin atas aturan nya. Macam DSL. DSL sangat sangat bersyukur dikurniakan sahabat yang sangat positif. 

Kami dah berada dalam platform yang betul. Dalam group yang sama sama mempunyai impian dan cita cita yang menggunung. Semua orang ada impian kan? Tak salah berangan dulu. Simpan dan terus tersemat dalam hati. Bagi DSL #shom dan mentor mentor team DSL dah sedia kan dah bagi ilmu tunjuk ajar sehabis daya cuma kita perlu ikut je. Yang penting kena lahir dari hati kita sendiri. 

Dulu DSL daftar ahli RM50 and tak dapat FREE GIFT tau. Tapi sekarang daftar hanya RM47 siap ada free gift lagi. Untung nyeeee uollll. Mane tau daftar RM47 uoll bakal naik diomand stage ni kan? Tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa yang tahu. Betul tak? So jom join team DSL. Kita sembang sembang.



Facebook : Liyana Anuar

Instagram : liyana_anuar1986





No comments:

Post a comment