Sunday, 21 October 2018

Cara Pemakaian Premium Beautiful Dengan Betul

Cara Pakai Premium Beautiful

Step 1 - Pakai Long Girdle





pic google

ok ni cara nak pakai Long Girdle

  1. Lipat bahagian atas girdle & bahagian kaki bawah girdle. Bila dah lipat so process nak pakai tu senang sikit
  2. OK then boleh sarung kan girdle tersebut..kalo rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil, first time pakai memang akan rasa susah sikit..kalo macam Sha pakaikan pada client suruh diorang joget-joget sikit masa pakai girdle ni..paham kan caner joget2 tu ;-) Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas kena celah ciktutt okk
  3. Bila dah pakai girdle tu, proses alihkan lemak bahagian punggong. Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang girdle yang berbentuk LOVE shape..so lelemak bila dah masuk dalam love shape so memang terus melentikss la pinggul..auwwww seksisss
  4. Kemaskan pulak bahagian depan perut. Perut boncet tu kemas-kemaskan sket bagi menaik ke atas. 



Step 2 - Pakai Long Bra




pic google

Ok cara nak pakai Long Bra 


  1. Nak pakai long bra ni actually ikut keselesaan orang, macam dalam pic ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang. But, Sha pakai je cangkuk dari depan sangat senang coz material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.
  2. Then masukkan breast dalam cup. Bila dah masukkan breast dalam cup, kena tarik betul-betul bagi kemas. Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye
  3. Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan ke dalam cup bra ye..Kita akan rasa cup tu penuh. Biasanya siapa pakai cup B bila pakai long bra memang tukar ke cup C coz lemak belakang badan pon alihkan masuk ke dalam cup. Then boleh adjust tali bra tu ikot keselesaan
  4. Pastu boleh kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.


Step 2 - Pakai Waist Nipper





pic google
Cara nak pakai Waist Nipper/Bengkung


  1. Just cangkukkan waist nipper ni dari depan
  2. Pastu pusingkan waist nipper & make sure diamond tu betul-betul selari dengan diamond long bra
  3. Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikot keselesaan, if tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut. 
  4. Then cangkukkan tali ke depan. Macam sha bila dah cangkuk ke depan tp still longgar. So ape sha buat, sha adjust bahagian belakang tu siap-siap means tarik tali bahagian belakang then ikat je blkg tu. So next time nak pakai senang.
  5. Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut. Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap dipeluk ;-)


-----@@@@----

This corset has been in the market for 20 years and has benefitted many women out there. All women should have one (or two) in their wardrobe.

Related information about Premium Beautiful:
1. Kebaikan Premium Beautiful
2. Premium Beautiful Testimonials
3. Cara Penjagaan Premium Beautiful
4. Premium Beautiful Short Bra

For more information about Premium Beautiful or promotional price contact,



Facebook : Liyana Anuar

Instagram : liyana_anuar1986

Emel : liyanaanuar@yahoo.com.my

No Telefon: 013-3066945

No comments:

Post a comment