Monday, 23 July 2018

Enam (6) Perkara Tentang Premium Beautiful


ENAM (6) PERKARA YANG ANDA MUNGKIN TAK TAHU TENTANG PREMIUM BEAUTIFUL. 


1) Nama asal Premium Beautiful adalah "Beautiful" sahaja masa mula-mula keluar product ni tahun 1992. Patut la kalau jumpe customers dulu semua sebut "Beautiful" sahaja.

2) The only corset embedded with Far Infra Red (FIR) . Ramai masih tak tahu kelebihan FIR utk badan kita dan seluruh dunia sekarang sedang guna FIR for health benefits. Cube google sikit. Konfem teruja. senang cari info di noorliyanaanuar.blogspot.com terus ya.

3) Premium Beautiful ada white version. Tapi itu dulu then sekarang ganti dgn grey version. Lebih sexy dan aummm. But the black version still high demand. 

4) The only corset yang bertahan paling lama dlm pasaran. 1992- 2018.** 26 years** Fuhh! Why? Sebab korset ni berkesan & menjadi pilihan alternatif untuk sihat zaman sekarang. Sebab tu produk ni dapat iktiraf superbrand. Alahai, macam roti lah. Gardenia je yang ada superbrand kan. Proud! 

5) Lifetime Warranty- ramai tak tahu yang part ni. Sebab tu wanita sekarang bijak memilih membeli baju dalam ni. Sangat jimat. Kalau rosak boleh baiki percuma sampai bila-bila. Bukan asyik beli beli dan beli. Bila total up balik dah sampai puluh ribu habis sebab takde warranty. 

6) YANG PALING RAMAI TAK TAHU ADALAH MATERIAL Premium Beautiful. 

Premium Beautiful guna material apa? Material Premium Beautiful ada teknologi Akwatek & Akwadyne. Material special and sangat best kerana ianya akan sejukkan badan anda kalau panas dan panaskan badan anda kalau sejuk. Wow! Magic kan? Dengan cuaca di Malaysia sangat laaa sesuai. Sbb tu orang kerja tengah panas pun pakai. Good choice! 

Elok lah dengan tag line #MyChoiceForLife

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert







Liyana Anuar 013-3066945

FB : Liyana Anuar

IG : liyana_anuar1986

No comments:

Post a comment