Friday, 4 August 2017

My Office Mate & My Job

Haa ni la group team office yana UKK TEAM ni masa jamuan hari raya hari tu. Actually yana dah 7 tahun kerja kat jabatan ni. Happening team kami dalam gambar ni ada yang tak ada kerja luar. 

Alhamdulillah kami dapat boss yang sporting ( Tak boleh bgtau banyak-banyak boss yana selalu stalker blog ni hiihihhihihi) Sepanjang dah 7 tahun yana kerja dekat sini dah banyak kali tukar bos semua ok-ok je office mate pun ok kira team work kami best semua kerja kami sattle kan sama-sama. 









haaaa gambar yang ni apa yang digaduhkan tu pun tau laa makan pun nak gaduh kihkihkihkih




UNIT KESEJAHTERAAN KOMUNITI


Yana 0133066945
Premium Beautiful Expert Putrajaya

1 comment:

  1. premium beautiful penipu
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete