Min Cha

Thursday, 11 May 2017

Premium Beautiful Untuk Set Berpantang

PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK SET BERPANTANG



LEPAS BERSALIN PERUT STILL MACAM MENGANDUNG 4 BULAN??
Aaaaaaaaaaaaaaaarghhhh!!!
Banyaknyee cabaran jadi orang perempuan ni kan.. Dont worry ladies, Kate Middleton pun ade masalah yang sama cam kitee..
We’re not alone ok..
Now tgkla body die sekarang, flawless kan.. Mustahil la die tak buat ape2 kan.. And yelahh.. Die bakal permaisuri England..
So mesti macam2 cara yang Kate buat utk kurus balik..
Confirm Kate tak biarkan je perut die camtu je kan..
Cube bayangkan kalau die biaaaaaar je? Agak2 jadi ape? Mestilah makin membuak-buak kan..
Betul tak, betul tak?

So kalau kite kt Malaysia ni, ape yg kite nak buat..?
Rata2 trend sekarang lepas bersalin rimas nak berbengkung. Sape tak rimas kalau pakai bengkung lilit2 40 meter tu.
Dahla tak berbengkung, jarang pulak makan ubat yang lawaskan pengeluaran darah nifas, kecutkan rahim dan imbangkan hormon.
Akibatnya:
Darah nifas yg tertinggal tu akn jadi makanan kepada benih ketumbuhan dalam rahim. Lepas bersalin tiba2 dapat detect ada cyst, fibroid and endo.
Rahim mmg akan kecut secara semulajadi. Tetapi kecutnya tidak rapi. Selepas bersalin tiba2 ada keputihan, faraj berbau, ketumbuhan rahim..ahhhh! Ngeriii!
Hormon tak seimbang will lead to obesiti atau kegemukan melampau. Haid pulak tidak teratur.
Jangan ikut sgt budaya barat. Tak terkejar kita. Mereka bila rahim bermasalah, ntah2 mereka buang je rahim tu. Perempuan yg dibuang rahim cepat nampak berusia. Tapi mereka boleh buat plastic surgery. Kita?? Rahim bermasalah. Nampak tua lagi.

Ok now Yana nk share kt u all bengkung yang mudahkan keje u all and tak rimas!
And bengkung ni pulak ade khasiat 20 in 1 sebab bengkung ni ade Far Infrared Rays (FIR) yang boleh:
-lancarkan darah so darah nifas cepat bersih,
-seimbangkan hormon,
-kempiskan perut mengembang lepas bersalin,
-kecutkan rahim dgn cepat,
-buang angin dalam perut dan faraj,
-menghalang keputihan,
-menghilangkan stretchmark,
-membanyakkan susu badan,
-membentuk semula badan dan part2 yg mengembang,
-membakar lemak 900 cal per hour,
dan benefit from top to toe..!

Semuanya ni kite akan dapat bile pakai Corset Premium Beautiful ni..
Senang kepala kite kan.. takyah risau2 daaaahhh nk pikir pasal badan. Pakai jee.. Leegaaa!!
Bukan nk over promote, tapi ni based on ribuan testimoni orang yang berpantang dgn Premium Beautiful ni..
Hakak share jee.. Jangan kate hakak tak payung..
Sape yang dah nak berpantang, sebelum cari mak bidan, cari akak dulu..
Readykan corset sebelum bersalin bak kate, sediakan payung sebelum hujan!
Lepas bersalin, sarung perut tu dengan ni dulu. Then baru pikir nak berurut.
Tak guna berurut, bengkungnya takdek!
p/s: akak doakan moga ibu2 berpantang diluar sane, berpantang dlm keadaan tenang bahagia, bukan rimas2 tawww..
Harga Premium Beautiful?
Boleh dirundingg..

LIYANA ANUAR
0133066945
FB : Liyana Anuar
IG : liyana_anuar1986


7 comments:

  1. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset price
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset price
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  5. kelebihan premium beautiful corset
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  6. premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    harga premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful 2017
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  7. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete