Min Cha

Thursday, 23 February 2017

Premium Beautiful Femi9 Intimate Wash

Premium Beautiful Femi9 Intimate Wash


Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.

Adakah Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash sesuai digunakan setiap hari?

Ya. Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut di mana ia sesuai digunakan setiap hari. Anda boleh menggunakannya 2-3 kali sehari untuk penjagaan diri yang lebih baik.

Apakah kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?

Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-
  • Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.
  • Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.
  • Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.
  • Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.

Mengapakah penggunaan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash adalah penting untuk kaum wanita?

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit. Oleh itu, ia membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

Apakah bahan-bahan utama yang terkandung dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?

Terdapat 2 bahan utama dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash iaitu:-
  • Manjakani
    membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.
  • Vitamin E merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.

Cara Penggunaan 



  • Tuangkan sejumlah kuantiti kecil ke atas tapak tangan anda.
  • Sapu dan cuci bahagian intim anda sekurang-kurangnya 20 saat.
  • Bilas dengan air yang secukupnya sehingga bersih.
  • Untuk kegunaan bahagian luaran sahaja.
  • Guna 2-3 kali setiap hari.




Pssttt.... Khas untuk kakak2 sahaja tau. 

You all gelisah tak bila ada masalah nie:
Keputihan
Gatal2 kat Miss V. Leceh betul! Kerap kena tukar pantyliner.
Melecet sampai tergaru2.
 Miss V rasa longgar jer. Suami pun dah rasa lain...🙄🙄🙄

Kita nak share something yang buat Miss V lebih ummphhh...👍👍👍 You all tahu kan Miss V tue apa kan? 😑😑😑 (Just kidding.)

Kita dah guna Femi 9 Intimate Wash nie for a quite sometimes jugak. So kita nak share sangat kebaikan pembersih wanita yang sangat best nie. Alhamdulillah, semua masalah kat atas tue bukan sahaja boleh dikurangkan, malah boleh diatasi.

Kenapa ramai sangat yang guna Femi 9 nie dibandingkan dengan pembersih wanita di luar sana? Sebab ia memang kaya dengan ekstrak pokok oat, manjakani dan vitamin E.

Memang sesuai sangat kalau nak guna hari2. Dah lah bau wangi, memang Miss V rasa lebih selesa, dan lebih bahagia. Ahaksss!!

Nak tambah lagi, bukan tue jer, sesuai untuk ibu yang tengah berpantang, luka bersalin cepat sembuh...👍👍👍

Satu botol ada 180ml. Memang boleh tahan lama. 







Nak kongsi cerita kat kaum hawa d luar sana.

WANITA oh WANITA..Penjagaan kat bawah sangat penting..

💆Sengugut
💆Keputihan
💆Gatal2
💆Terkencing bila bersin
💆Haid berlebihan
💆Haid x teratur
💆Dicaj berlebihan/berbau.dulu kekuning2an skarang da kehijauan/gatal..argghh
💆Bau2an yg x myenangkan
💆Sering dpt jangkitan salur kencing
💆Wanita lepas bersalin/pjagaan masa pantang/selimbatu
💆Masalah pangkal rahim..
💆Miss V da LONGGAR@X ketat lg..

Ahhaaa x perlu pening2 .Amalkan FEMI9 & BIO SELEZA PAD NO.1 BERTEKNOLOGI TINGGI sebagai rutin harian..



Jom Kita Sama-Sama Jaga Miss V Kita.. Jangan Segan Silu k..
Don't Worry Kita Simpan Rahsia nii... :-)


Nak Cuba? 
Meh Pm/ Wassap Yana 0133066945

FB: Liyana Anuar
IG: liyana _anuar1986




Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli..

Free consultation

Yana 0133066945

FB : Liyana Anuar


IG: liyana_anuar1986

No comments:

Post a Comment